Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Jador, show la repetiții. Ce i-a făcut ispitei Maria Ilioiu

Jador a făcut toate "nebuniile posibile și imposibile" la Splash! Vedete la apă, așa cum s-a spus despre el.

Jador la Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021 Galerie
Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Jador a fost "forță" și pe uscat, și în apă. "Eu am învățat să înot în gârlă!" | Antena 1

Jador a fost pus pe show în cea de-a cincea ediție de Splash! Vedete la apă. Cântărețul a râs cu gura până la urechi, a dansat, a cântat, a făcut pe cameramanul, ba chiar i-a pus "gând rău" cățelușului Mariei Ilioiu: "O să mă înjure toată lumea!".

Jador și ispita Maria Ilioiu au făcut show la repetițiile de la "Splash! Vedete la apă"

Artistul i-a uimit pe antrenori cu energia sa debordantă și tânărul a părut că este "sufletul petrecerii", chiar și la bazinul de la Bacău, acolo unde vedetele s-au antrenat intens pentru ediția 5 din emisiunea "Splash! Vedete la apă".

Totuși, acesta a "taxat-o" din plin pe Maria Ilioiu, celebra ispită de la "Insula iubirii". Jador s-a luat ba de modul în care merge blondina, ba de faptul că a venit la bazin cu tot cu micul ei patruped.

"Cum, mă, să vii cu câinele după tine, mă? Cum?! Pițiponceală maximă!", a spus el, hotărât să îi facă o baie în bazin patrupedului. Nu s-a întâmplat asta, însă.

Ispita Maria Ilioiu a răsuflat ușurată: "El este 'nebun', dar se pare că totuși are bun simț. E un băiat bun".

Chiar dacă cei doi s-au tachinat aproape fără oprire, concurenții au știut să glumească și să se distreze. Spre exemplu, Jador a fost cel care a susținut-o constant pe Maria atunci când aceasta a sărit în bazin. De altfel, Jador i-a susținut în egală măsură pe toți ceilalți concurenți atunci când a fost momentul lor de sărit în apă.

Despre noul sezon al emisiunii "Splash! Vedete la apă"

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Citește și: Premiera Splash! Vedete la apă, lider detaşat de audienţă. Cristi Pulhac este primul finalist al show-ului

Nea Marin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor s-au alăturat echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește "Splash! Vedete la apă" pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Elena Ionescu a sărit aproape perfect cu spatele, iar Iulia Albu a dezvăluit u... Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Jador le-a adus părinților lui lacrimi în ochi, iar nea Marin i-a dat o "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x