Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Andreea Tonciu și Sebastian Coțofană, mereu în înțepături și distracție

Dacă în ediția din 26 august, Jorge a fost cel responsabil cu distracția, în ediția cu numărul zece. Andreea Tonciu face show. ce fel de show, însă, rămâne de văzut.

Colaj cu Andreea Tonciu și Coțofană la Splash! Vedete la apă Galerie
Dacă în ediția din 26 august, Jorge a fost cel responsabil cu distracția, în ediția cu numărul zece. Andreea Tonciu face show | Antena 1

Andreea Tonciu este o invitată mai veche a emisiunii Splash! Vedete la apă așa că se simte ca acasă printre jurați și antrenori.

Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Andreea Tonciu, tachinări cu Coțofană. "Mă mir că a avut atât de multă răbdare cu ea"

Fiind deja obișnuită cu tot ceea ce înseamnă competția săriturilor Splash, Andreea Tonciu mai mult s-a distrat decât s-a anterenat.

A venit cu scopul de a face caterincă și de a scăpa puțin de acasă, din rutina familiei, după cum a spus chiar ea.

Dar a mai avut un scop, să facă o săritură a ei și să se bronzeze pe colacul flamingo.

Citește și:Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Cine sunt câștigătorii ediției de azi

Ne-a stricat toate antrenamentele. Nu scăpai de ea nicăieri, au spus antrenorii.

Și cum Tonciu a avut și o victimă preferată, nu l-a slăbit o secundă pe Coțofană. I-a stat ca un ghimpe la fiecare săritură, astfel că antrenorii au fost mirați de răbdarea lui Coțofană.

Păi bine, măi, tu ești om de televiziune, am crezut că facem și noi o caterincă aici, un show. Dar tu ești fiert pe sărituri, l-a certat Andreea pe Coțofană. Acesta i-a replicat Păi și de sărituri cine se ocupă dacă tu vrei numai caterincă? Facem după.

Coțofană a sărit de la 5 metri iar înainte d esăritură a fost încurajat d efamilie și prieteni, inclusiv de Dorian Popa.

Citește și:Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Cine este Dima Melnic și prin ce a surprins în cadrul show-ului

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Diana Munteanu și Monica Bîrlădeanu au făcut senzație în alb scli... Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Codruța Filip, surpriză de zile mari. Cum a sărit de la 10 metri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x