Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Cine este Dima Melnic și prin ce a surprins în cadrul show-ului

Dima Melnic este un dansator din Chișinău carea surprins prin apariția sa dar și prin povestea și ambiția de reuși. A executat o săritură grea pentru care s-a antrenat în timp scurt și i-a ieșit aproape perfect.

Colaj cu Dima Melnic în trei ipostaze diferite la Splash! Vedete la apă Galerie
Dima Melnic a executat o săritură grea, de la 7 metri | Antena 1

Dima Melnic este un om cu o poveste ce l-a impresionat pe Nea Mărin și o apariție ce i-a adus aplauze din partea Iuliei Albu.

Splash! Vedete la apă, sezonul 5, ediția 9, 26 august 2022.Dima Melnic are propria sală de balet în casa părintească

Provine din Chișinău și odată ce a a juns la București, viața i-a dat mai multe eșecuri, dar determinarea nu l-a lăsat să se dea bătut.

Citește și:Surprize mari în următoarele ediții Splash! Vedete la apă. 2 concurenți vor fi readuși în concurs cu ajutorul unor wild card-uri

Acasă, pentru că părinții lui au văzut în el potențialul de dansator, i-au construit o sală de balet, în toată regula, în interiorul casei lor.

La antrenamente, Dima a fost foarte muncitor și a stârnit respectul antrenorilor și admirația colegilor. Săritura pe care a executat-o a fost una dificilă dar a reușit să o facă aproape perfect, de la 7 metri.

Tânărul și-a deschis, între timp, un restaurant de sushi și este mândru că determinarea și munca l-au ajutat să ajungă unde este azi. Acesta s-a decis să intre în această afacere alături de cel mai bun prieten al său, Dima Trofim.

Citește și:Cătălin Cazacu a câştigat finala săptămânii la Splash! Vedete la apă și premiul de 10.000 lei. Cine concurează săptămâna aceasta

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Jorge a sărit de la 5 metri pe ritmuri de manele. Ce show a făcut ... Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Cine sunt câștigătorii ediției de azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x