Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Codruța Filip, surpriză de zile mari. Cum a sărit de la 10 metri

Deși nu știe să înoate și s-a panicat de vreo două ori în apă, Codruța Filip este o curajoasă și a impresionat extrem în competiție. Însăși Iulia Albu s-a ridicat de la pupitrul juraților.

Colaj cu Codruța Filip la Splash! Vedete la apă Galerie
Codruța a sărit de la 10 metri | Antena 1

Codruța Filip este una dintre surprizele extraordinare de care jurații, și nu numai, au avut parte la Splash!Vedete la apă.

Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. "Doamne, și bunicul! Cum mai sar eu acum?"

Artista de muzică ușoară care, în ultima vreme a mai cochetat și cu ritmuri balcanice, s-a învinețit toată la antrenamente, dar nu s-a lăsat băturtă.

Fire curajoasă și competitivă, artista i-a lăsat pe toți muți când a sărit de la cea mai înaltă platformă, cea de 10 metri.

Citește și:Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Jorge a sărit de la 5 metri pe ritmuri de manele. Ce show a făcut artistul

Nu pot sa cred așa ceva. Se duce la 10m! Se închină și sare, asta face Codruța. Hai iubire, te iubesc!, au fost reacțiile celor de margine care au urmărit-o pe Codruța cu sufletul la gură.

Tânăra artistă a fost încurajată de familie, prieteni însă cel mai mult a emoționat-o mesajul d ela bunicul ei, în vârstă de 80 de ani. Doamneee, și bunicul! Cum mai sar eu acum? a spus Codruța, plină de emoții.

Citește și:Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Cine a încurajat-o pe Alina Petre și ce cuvinte i-au fost adresate

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Andreea Tonciu și Sebastian Coțofană, mereu în înțepături și dist... Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Alex Brebenoiu a sărit de la 7 metri pentru soția lui. Ce i-a dec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x