Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Diana Munteanu și Monica Bîrlădeanu au făcut senzație în alb sclipitor

O nouă ediție a emisiunii Splash!Vedete la apă a adus o nouă încântare vizuală dar și emoții puternice. Ramona Olaru a fost înlocuită în această ediție, de nimeni alta decât mereu impecabila, Diana Munteanu. Alături de ea a fost o altă frumusețe, Monica Bîrlădeanu, care a strălucit, la propriu.

Colaj cu Diana Munteanu și Monica Bîrlădeanu la Splash! Vedete la apă Galerie
Vedetele au strălucit, la propriu azi pe scena show-ului Splash!Vedete la apă | Antena 1

Cele două gazde ale emisiunii, alături de juratele Iulia Albu și Clara au făcut deliciul vizual al publicului, fermecând fiecare cu frumusețea ei.

Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Diana Munteanu și Monica Bîrlădeanu, divele în alb ale show-ului

Când au apărut pe scena show-ului, Diana Munteanu și Monica Bîrlădeanu au fost absolut încântătoare.

Îmbrăcate în ținute alb-argintii cu inserții de sclipici, vedetele au luat ochii publicului.

Citește și:Alina Petre și Dima Melnic s-au calificat în finala săptămânii Splash! Vedete la apă. Piticu, lecție de perseverență la filmări

Monica a purtat o rochie lungă, cu voal în partea de jos a croiului si cu un decolteu elegant, un make up potrivit și o coafură lejeră și potrivită ținutei, precum și o atitudine elegantă, ca întotdeauna.

Diana Munteanu, mereu sexy, cu zâmbetul la purtător și jovială, a ales o ținută mini, care i-a scos în evidență nu doar picioarele frumoase, ci și corpul zvelt, frumos și tonifiat.

Vedeta a ales și ea culoarea alb-argintiu, ce a devenit un mix perfect cu bronzul perfect de pe pielea ei.

Evident, complimentele nu au întârziat să apară iar întreaga atmosferă creată a fost una de party amestecată cu muncă și distracție la scenă deschisă.

Citește și:Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Cine sunt câștigătorii ediției de azi

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Alina Petre și Dima Melnic s-au calificat în finala săptămânii Splash! Vedete la apă. Piticu, lecție de perseverență la ... Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Andreea Tonciu și Sebastian Coțofană, mereu în înțepături și dist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x