Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022.Andreea Tonciu, "topită" de doleanțele fiica ei, a sărit de la 5 metri

Andreea Tonciu a participat, cu ani în urmă, la una dintre edițiile Splash!Vedete la apă și a sărit de la 10 metri. Astză, vedeta a vrut să fie mai cumpătată și să sară de la 3 metri, însă fiica ei i-a cerut să meargă mai sus.

Colaj cu AndreeaTonciu și fiica ei în trei ipostaze diferite, la Splash! Vedete la apă Galerie
Andreea Tonciu, șantajată emoțional de către fiica ei să sară de la 5 metri | Antena 1

Tonciu a venit însoțită de fetița ei care a încurajat-o d epe margini, dar a și încercat s-o păcălească să sară de la 7 metri. În final, micuța i-a și acordat o notă mamei ei.

Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Andreea Tonciu a asculat-o pe fetița ei și a sărit de la 5 metri

Cu o putere de convingere extraordinară și metode de fentare incredibile, Andreea Tonciu a avut parte de o distracție de zile mari la antrenamente și și-a pus colegii în încurcătură.

Însă, când a venit rândul ei să sară, fosta asistentă TV a fost copleșită d eemoții, dar nu de la săritură.

Citește și:Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Cine a încurajat-o pe Alina Petre și ce cuvinte i-au fost adresate

În sală, alături de sora sa era și fetița Andreei, în vârstă d e6 ani, care a încurajat-o necontenit. Vedeta intenționa să sară de la 3 metri însă fetița i-a cerut să mai urce.

Mami, pot să te întreb ceva? Poți sări de la 5 metri? Te iubesc mult și îți țin pumnii strânși, i-a spus micuța.

Ajunsă la 5 metri, micuța și-a mai încercat norocul, dorindu-și să o vadă pe mama ei cum sare de la 7 m.

Însă, oricât de mare a fost șantajul emoțional, de astă dată Andreea i-a refuzat doleanță. Mami, tu știi că eu mereu te ascult și-ți fac pe plac. De data aceasta, va trebbui să mă asculți și tu pe mine. Voi rămâne aici, la 5 metri, a spus Andreea Tonciu, care a executat, în cele din urmă, o săritură bună, pentru care nu se antrenase, de fapt.

Citește și:Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Cine este Tiberiu Balica, bărbatul care a cucerit prin apariție și muncă

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Alex Brebenoiu a sărit de la 7 metri pentru soția lui. Ce i-a dec... Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Larisa Udilă Ogică, emoționată de fiul său. Cum a sărit după ce l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x