Căutare Live

Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Juno a sărit de la 10 metri când nimeni nu se aștepta: „Ești țăcănit”

Juno a fost cel care a spart gheața în a doua ediție de Splash! Vedete la apă 2022. Concurentul a sărit de la platforma de 10 metri.

Juno a făcut o săritură la care nimeni nu s-ar fi așteptat, la Splash! Vedete la apă

Antena 1

Juno i-a luat prin surprindere pe toți când a sărit de la platforma de 10 metri. Nevrând să-și piardă concentrarea, Juno a sărit în apă înainte ca lumina albastră să învăluie platoul. Concurenții știu că trebuie să sară abia după ce apare lumina albastră, iar Juno a uitat de acest aspect, luându-i prin surprindere pe toți cu săritura sa.

Citește și: Cine sunt primii 18 concurenți care participă la Splash! Vedete la apă. Premiera show-ului TV este pe 11 august, la Antena 1

Juno a sărit de la 10 metri la Splash! Vedete la apă 2022

Juno a dat dovadă de energie și curaj și a făcut o săritură spectaculoasă de la cea mai înaltă platformă a bazinului de la Bacău.

„În primul rând ești țăcănit, dar asta e de bine. Nu ți s-a zis, frate, intră o lumină roșie, intră o muzică, iar apoi intră o lumină albastră și apoi sari?”, i-a spus Răzvan Fodor concurentului care a răspuns că a vrut să sară cât mai repede.

Ce au avut de spus jurații despre săritura surprinzătoare a lui Juno

Cosmin Natanticu nu a apucat să vadă săritura lui Juno, în timp ce ceilalți jurați i-au surprins săritura.

„Eu rămân impresiont de energia lui, de cât de repede a sărit. A fost o săritură bună”, a spus nea Marin.

„Mie mi-a plăcut că s-a văzut clar că ți-ai învins o teamă. Mi-a plăcut că te-ai echilibrat și că ai reușit să intri corect în apă”, a spus Iulia Albu.

„Mă bucur că s-a început această sară cu o săritură de la 10 metri, ai spart gheața foarte frumos, asta e soluția cea mai bună pentru a-ți învinge teama. Bravo ție!”, a spus Clara Gherase.

„Dacă tu erai la atletism ajungeai la finish și ăla abia trăgea cu pistolul de start. În al doilea rând, e un băiat foarte talentat”, a spus Cosmin Natanticu.

Nea Marin i-a acordat nota 8 lui Juno, Iulia Albu a acordat nota secretă, Clara Gherase a acordat nota 6, iar Cosmin Natanticu a dat nota 9,5.

Citește și: Cine este Andreea Bododel de la Splash! Vedete la apă 2022. Ce pofesie are și cu cine a fost căsătorită

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Răzvan Fodor a sărit de la 5 metri și i-a lăsat mască pe toți... Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Andreea Bododel a sărit de la 7 metri, deși nu știe să înoate...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Ultimele știri
x