Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 3 din 13 august 2022. Cine sunt câștigătorii celei de-a treia ediții și merg în finala săptămânii

Cea de-a treia ediție de la Splash! Vedete la apă, sezonul 5, și-a ales câștigătorii. Doar doi concurenți dintre cei care au sărit în ediția difuzată pe 13 august 2022 se califică în finala săptămânii.

colaj foto cu ramona olaru si concurentii de la splash! vedete la apa Galerie
Ramona Olaru a anunțat cine sunt câștigătorii celei de-a treia ediții Splash! Vedete la apă | Antena 1

În ediția 3 de Splash! Vedete la apă telespectatorii au putut urmări 5 sărituri, pentru că Laura Mușuroaea s-a accidnetat la antrenamente și nu a mai putut sari, potrivit indicațiilor medicilor. Așadar, în seara de 13 august 2022 telespectatorii Antena 1 au putut vedea sărituri executate de Shift, Gabi Jugaru, Jazzy Jo, Vica Blochina și Ion Șaulescu.

În urma punctajului oferit de juriu, 3 dintre concurenți au mers în etapa a doua a serii, unde au încercat să facă sărituri mai complexe față de cele din prima etapă a ediției a treia de Splash! Vedete la apă.

Astfel, Vica, Jazzy Jo și Ion Șaulescu au fost puși în situația de a prezenta o a doua săritură a serii, luptând astfel pentru unul dintre cele două premii ale ediției și pentru cele două locuri în finala săptămânii, care are loc duminica, de la ora 20:00.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Nick Casciaro a sărit de la 10 metri: Răzvan Fodor: „Prietene, ești nebun”

Cine a câștigat ediția a treia de la Splash! Vedete la apă. Vica Blochina și Jazzy Jo s-au calificat în finala săptămânii

Vica Blochina a sărit de la 5 metri în picioare, Jazzy Jo a sărit în picioare cu spatele de la 5 metri, iar Ion Șaulescu a sărit de la 7 metri, cu spatele, în picioare.

După calculara notelor oferite de jurați, pe locul doi în ediția a treia a sezonului 5 de la Splash! Vedete la apă și concurentul care câștigă un sejur la un resort de 5 stele din Delta Dunării, dar și un loc în finala săptămânii este Vica Blochina.

Pe locul 1, cu premiul de 3.500 de lei și locul asigurat în finala săptămânii, este Jazzy Jo.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Bănel Nicoliță, în lacrimi după mesajul fiicelor sale. Ce le-a promis

Vica Blochina a decis să-i ofere lui Ion Șaulescu premiul primit, adică un sejur într-un resort de 5 stele: „Ion mi-a zis că el n-a fost în Deltă niciodată și îmi doresc din toată inima mea să ofer premiul meu pentru el și pentru soție, oricum eu sunt singură”, a spus Vica Blochina.

Câștigătoarele serii sunt Vica Blochina și Jazzy Jo. Ele vor putea fi văzută duminică de la 20:00, alături de Nick Casciaro, Vica Blochina, Maria Constantin și Juno. Cei 6 vor lupta pentru prmeiul săptămânal de 10.000 de lei.

La finalul ediției a treia Cosmin Natanticu a făcut „show”, dansând în timp ce Răzvan Fodor a cântat: „Numai la Antena 1 găsiți divertisment de calitate”.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Ramona Olaru au avut ținute strălucitoare

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 3 din 13 august 2022. Gabi Jugaru a sărit de la 1 metru: „La 10 ani era să mă înec”... Maria Constantin, cerută de soție de Robert Stoica la Splash! Vedete la apă. Cea de-a treia ediţie, lider detaşat de aud...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x