Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Nick Casciaro a sărit de la 10 metri: Răzvan Fodor: „Prietene, ești nebun”

Nick Casciaro, italianul care a câștigat sezonul 10 X Factor, a venit de data aceasta la Splash! Vedete la apă, dornic de o nouă victorie.

colaj foto cu nick casciaro la splash! vedete la apă Galerie
Nick Casciaro a luat juriul prin surprindere cu decizia de-a sări de la platforma de 10 metri, la Splash! Vedete la apă | Antena 1

Fost sportiv, Nick Casciaro nu a stat pe gânduri și a urcat până la platforma de 10 metri, în prima ediție a sezonului 5 de Splash! Vedete la apă. Italianul care a câștigat X Factor 2021 i-a încântat pe toți cu determinarea și curajul său.

Nick Casciaro a executat o săritură în picioare de la 10 metri, fiind primul concurent al serii care a îndrăznit să urce până la cea mai înaltă platformă de la bazinul din Bacău.

Citește și: Cum s-au lăsat fotografiați Loredana și Nick Casciaro în Abu Dhabi. Ce au speculat fanii când au văzut imaginea cu ei

Nick Casciaro, săritură de la 10 metri la Splash vedete la apă 2022

Imediat cum a ieșit din bazin prezentatorul Răzvan Fodor i-a spus italianului: „Prietene, ești nebun!”, făcând referire la curajul său nebun de a sări de la cea mai înaltă platformă de la Bacău.

La masa juriului a avut loc un spectacol comic datorită lui Cosmin Natanticu. Juratul a încercat o traducere originală din română în italiană.

Citește și: Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul sezonului 10 X Factor, au plecat împreună în Italia. Cum s-au fotografiat în aeroport

Ce au spus jurații despre săritura lui Nick Casciaro, de la Splash vedete la apă 2022. Cosmin Natanticu, show de comedie la masa juriului

„Vreau să încep în italiană: È stato un salto eccezionale. (n.r. A fost o săritură excepțională). Am plecat acasă”, a spus Cosmin Natanticu.

Clara Gherase a oferit un comentariu tehnic al săriturii, iar Cosmin Natanticu a stârnit hohote de râs cu „traducerea” sa.

„Ești foarte grațios pentru un bărbat. O desprindere foarte hotărâtă din platformă. Dacă stăteai cu brațele în lateral puțin mai mult te echilibrai mai bine în aer”, a spus Carla Gherase.

„E prima săritură de la 10 în această seară. Felicitări!”, a spus nea Marin.

Iulia Albu a oferit un comentariu în limba italiană:

„Când te-am văzut la 10 metri m-am gândit că nu vei sări. Pentru că tu ai deja 2 metri, deci ai sărit de la 12. Ai fost la înălțime. Mie mi-a plăcut foarte mult săritura”, a spus în italiană Iulia Albu.

Clara i-a dat 5,5, nea Marin i-a dat 8, Iulia Albu a dat nota secretă, iar Cosmin Natanticu i-a dat noua 9 lui Nick Casciaro.

Citește și: EXCLUSIV. Ce relație există între Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul X Factor sezon 10, și ce au făcut după Finala show-ului

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Monica Odagiu, săritură spectaculoasă de la 3 metri... Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Irisha, apariție de neuitat. Cum a arătat săritura sa de la 5 metr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x