Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 3 din 13 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Ramona Olaru au avut ținute spectaculoase

În a treia ediție a sezonului 5 de Splash! Vedete la apă prezentatoarele Monica Bîrlădeanu și Ramona Olaru, precum și jurata Iulia Albu au avut ținute sclipitoare.

colaj foto cu nea marin, iulia albu, monica barladeanu si ramona olaru la splash! Vedete la apă Galerie
În ediția a treia din noul sezon Splash! Vedete la apă, Iulia Albu a uimit cu ținuta sa | Antena 1

Și în a treia ediție a celui mai răcoritor show al verii, prezentatorii și jurații au purtat ținute de gală. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Ramona Olaru au strălucit în ediția de pe 13 august 2022 de Splash! Vedete la apă.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Diana Munteanu, apariții de excepție

Iulia Albu a fost Wonder Woman de la Splash! Vedete la apă 2022

Iulia Albu a apelat la o ținută inedită în cadrul celei de-a treia ediții a sezonoul 5 de Splash! Vedete la apă. Colegul său de la masa juriului, nea Marin, a insistat ca Iulia să se ridice pentru a-și etala ținuta.

Răzvan Fodor și Cosmin Natanticu au comparat-o pe Iulia Albu cu Wonder Woman. Jurata a transformat un costum de baie vinteage într-o ținută spectaculosă. Cele două piese aurii ale costumului de baie au fost îmbrăcate de un material maro semi-transparent. Ținuta i-a pus în valoare abdomenul fără cusur. Iulia Albu a purtat, de asemenea, accesorii deosebite care au completat perfect ținuta.

Citește și: Laura Mușuroaea a solicitat ajutor medical la Splash! Vedete la apă. Maria Constantin și Juno s-au calificat în finala săptămânii

Ramona Olaru a strălucit într-o rochie scurtă cu paiete aurii, la Splash! Vedete la apă 2022

Ramona Olaru a stălucit la propriu purtând o rochie scurtă, din paiete aurii, cu un decolteu adânc. Ținuta i-a evidențiat frumoasei prezentatore silueta de invidiat și picioarele superbe. Ramona Olaru a avut părul prins în două cocuri, iar zâmbetul cuceritor i-a fost cel mai frumos accesoriu. De asemenea, bretelele subțiri și decolteul în V au scos la iveală tatuajele delicate pe care Ramona Olaru le are pe piele.

Monica Bîrlădeanu, ținută elegantă la Splash! Vedete la apă 2022

Monica Bîrlădeanu a purtat o rochie neagră, trei sferturi, cu mdele aurii și un decolteu în formă de V. Preznetatoarea, elegantă cum ne-a obișnuit, a purtat un colier în formă de stea, tot auriu, asemenea modelelor de pe rochie și pantofi cu tocuri înalte.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Ramona Olaru au avut ținute strălucitoare

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Laura Mușuroaea a solicitat ajutor medical la Splash! Vedete la apă. Maria Constantin și Juno s-au calificat în finala s... Splash! Vedete la apă, episodul 3 din 13 august 2022. Vica Blochina s-a „blocat” de frică. Cine i-a dat mesaj de încuraj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x