Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 3 din 13 august 2022. Vica Blochina s-a „blocat” de frică. Cine i-a dat mesaj de încurajare

Vica Blochina a executat o săritură în cap de la 3 metri, în ediția a treia de la Splash! Vedete la apă. Concurenta a avut foarte multe emoții înainte de a sări, iar în urma antrenamentelor s-a ales cu vânătăi serioase.

colaj foto cu vica blochina si natanticu la splash! vedete la apa Galerie
Vica Blochina i-a uimit pe jurații Splash! Vedete la apă | Antena 1

Vica Blochina a mai participat în 2014 la Splash! Vedete la apă, însă cu tecerea timpului nebunia care i-a permis să se aventureze atunci de la o platformă mai înaltă s-a mai cumințit. Vica Blochina a urcat până la platforma de 3 metri, în ediția a treia a noului sezon de Splash! Vedete la apă.

Cu vocea tremurândă, Vica Blochina a spus că nu poate urca la platforma de 5 din cauza emoțiilor și pentru că în ziua săriturii nicio execuție de la antrenamente nu a fost așa cum și-ar fi dorit.

Vica Blochina a sărit de la 3 metri la Splash! Vedete la apă 2022

„Am crezut că pot să sar mult mai de sus, dar am avut un blocaj, un trac. Azi nu am făcut nicio săritură bună”, a explicat Vica Blochina vizibil emoționată.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Maria Constantin, în lacrimi și cu atac de panică. Ce a pățit

Ramona Olaru i-a prezentat Vicăi două mesaje video de încurajare de la doi prieteni foarte buni.

Bianca Drăgușanu și Mircea Zara i-au transmis mesaje de încurajare, iar concurenta a fost foarte încântată să le urmărească.

Vica Blochina a sărit de la 3 metri, iar toți au fost surprinși de faptul că a ales să nu sară în picioare, ci să execute o săritură mai complexă și mai riscantă.

Citește și: Laura Mușuroaea a solicitat ajutor medical la Splash! Vedete la apă. Maria Constantin și Juno s-au calificat în finala săptămânii

Ce au spus jurații despre săritura de la 3 metri a Vicăi Blochina

Jurații au apeciat cu note bune săritura în cap de la 3 metri a fostei balerine.

„Pentru că ea a spart gheața în seara asta și săitura pe care a făcut-o e una acceptabilă eu am să o punctez cu o notă foarte bună”, a spus nea Marin.

„Am rămas foarte surprinsă că ai ales această săritură. Credeam că vei alege o săritură mult mai simplă. Mie mi-a plăcut. Mi s-a părut o săritură interesantă și tu ești foarte elegantă”, a spus Iulia Albu.

„Vreau să te felicit pentru această cădere frumoasă. Am remarcat că ai o mobilitate foarte bună. Te-ai aplecat foarte frumos pe echer, ai fost foarte încordată. Dacă îți luai un unghi puțin mai aproape de picioare atingeai verticala”, a spus Clara Gherase.

„Felicitări! Cu toate emoțiile pe care le-ai avut o să ai și de la mine o notă mare”, a spus Cosmin Natanticu.

Nea Marin i-a dat nota 8 Vicăi Blochina, Iulia Albu i-a acodat nota secretă, Clara Gherase i-a dar nota 5, iar Cosmin Natanticu a oferit nota 8,5.

Citește și: Care este acum relația dintre Victor Pițurcă și fiul său cu Vica Blochina. La 14 ani, adolescentul este pe urmele tatălui său

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

Citește și: Cine sunt primii 18 concurenți care participă la Splash! Vedete la apă. Premiera show-ului TV este pe 11 august, la Antena 1

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 3 din 13 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Ramona Olaru au avut ținute spect... Splash! Vedete la apă, episodul 3 din 13 august 2022. Shift a sărit de la 5 metri. Cum „l-a amenințat” mama lui ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x