Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Maria Constantin, în lacrimi și cu atac de panică. Ce a pățit

Maria Constantin a venit la Splash! Vedete la apă 2022 pregătită să-și învingă fricile de apă și de înălțime. Totuși, la antrenamente cântăreața a avut parte de momente dificile, de lacrimi și de un atac de panică.

colaj foto cu maria constantin la splash vedete la apă sezonul nou de la Antena 1 Galerie
Maria Constantin a trecut prin momente dificile la Splash! Vedete la apă | Antena 1

Din fericire, Maria Constantin l-a avut alături la antrenamente pe iubitul său, Robert, care a încurajat-o și chiar a sărit alături de ea. Maria Constantin a fost foarte temătoare la începtul antrenamentelor, reușind cu greu să se desprindă de pe marginea bazinului. Cu ajutorul antrenorilor și încurajată de iubitul ei, Maria Constantin a reușit în cele din urmă să urce până la platforma de 3 metri.

Cântăreața nu și-a putut stăpâni lacrimile la antrenamentele de la Splash! Vedete la apă.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Monica Odagiu, săritură spectaculoasă de la 3 metri

Maria Constantin a avut parte de momente dificile, lacrimi și atacuri de panică, la antrenamentele de la Splash! Vedete la apă 2022

„Mi-este teamă de adâncime. Dacă nu simt ceva sub picioare, mi-este teamă de înălțime, nu mai spun! (...). Sincer, asta este motivația pentru care am venit aici, la «Splash!», pentru că îmi doresc să îmi înving această teamă. Dar o privesc ca pe o competiție, pentru că îmi place tot timpul să fiu în vârf“, a mărturisit artista. Iar Cătălin Cozma a adăugat: „Are niște traume. Suferă și este foarte emotivă“.

„Îmi doresc să sar, însă singura chestie care mă ține în loc este punctul acela în care ajung pe margine. Acolo este frica maximă”, a explicat Maria Constantin la antrenamente.

Iubitul cântăreței, Robert, a fost cu tot sufletul alături de ea.

Citește și: Cine este Andreea Bododel de la Splash! Vedete la apă 2022. Ce pofesie are și cu cine a fost căsătorită

„Am așteptat-o în apă. Nu mai puteam să stau nici eu în apă. Nu mai puteam să respir. Este foarte ambițioasă și a venit crezând că oricum o să-și depășească fricile. Dar a intat într-o panică de nu se aștepta nici ea”, a povestit Robert, iubitul Mariei Constantin.

„El mă încurajează și nu vreau să-l dezamăgesc”, a spus Maria Constantin când și-a revenit din plâns.

Maria Constantin a reușit să sară, în cele din urmă, de la platforma de 3 metri.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Andreea Bododel a sărit de la 7 metri, deși nu știe să înoate... Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Johny Romano a spus detalii neștiute despre viața lui: „Am muncit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Splash! Vedete la apă episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu și Nea Mărin au sărit de la trei metri Splash! Vedete la apă episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu și Nea Mărin au sărit de la trei metri Sambata, 03.09.2022, 12:43
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online Vineri, 01.03.2024, 09:48
Zanni a câștigat finala săptămânii Splash! Vedete la apă și premiul de 10.000 lei

Zanni a câștigat finala săptămânii Splash! Vedete la apă și premiul de 10.000 lei

Gala de seara trecută a emisiunii Splash! Vedete la apă a  fost la superlativ de la început până la final.

Duminica, 04.09.2022, 10:21
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Cine este câștigătorul premiului de 10.000 de lei din Finala săptămânii

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Cine este câștigătorul premiului de 10.000 de lei din Finala săptămânii

Încă un sezon de Splash! Vedete la apă a ajuns la final și și-a desemnat câștigătorul finalei de astăzi. Un singur concurent a plecat acasă cu premiul cel mare de 10.000 de Lei.

Sambata, 03.09.2022, 23:31
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu a revenit și a sărit alături de Nea Mărin

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu a revenit și a sărit alături de Nea Mărin

A fost cu adevărat o seară de gală la Splash! Vedete la apă. Ultima ediție din acest sezon s-a lăsat cu o mulțime de surprize, mai ales din partea juraților.

Sambata, 03.09.2022, 23:03
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Eric de Oliveira, săritură emoționantă alături de soție și cei doi copii

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Eric de Oliveira, săritură emoționantă alături de soție și cei doi copii

Eric de Oliveira a venit însoțit de familie la Splash! Vedete la apă, dar în această seară, din susținători, soția și cei doi copii au devenit parteneri de săritură.

Sambata, 03.09.2022, 22:45
Ultimele știri
x