Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 5 din 18 august 2022. Ce legătură există între mama lui Costin Gheorghe și Nea Marin. Ce a spus

Costin Gheorghe a făcut o impresie foarte bună la Splash! Vedete la apă 2022, cu o săritură spectaculoasă. Iată care este relația dintre mama lui și Nea Mărin.

colaj de imagini cu mama lui costin gheorghe, nea marin si concurentul de la splash Galerie
Costin Gheorghe a făcut o impresie foarte bună la Splash! Vedete la apă 2022, cu o săritură spectaculoasă. Iată care este relația dintre mama lui și Nea Mărin. | Antena 1

Costin Gheorghe a reușit să facă o impresie foarte bună cu săritura lui de la 5 metri cu spatele. Jurații au apreciat curajul lui, deși acesta se accidentase cu puțin timp înainte și era speriat.

Costin Gheorghe, săritura de la 5 metri cu care a surprins pe toată lumea. Cât de bine s-a descurcat

Costin Gheorghe i-a transmis salutările mamei sale lui Nea Mărin. Iată cum a reacționat el și ce a spus.

„Mă numesc Costin Gheorghe, sunt fost fotbalist de performanță. Mulți mă știu de fratele Elenei Gheorghe, mă mândresc cu asta. Eu am o stare de agitație. Am foarte mari emoții, am ales o piesă de-a surorii mele”, spune Costin Gheorghe.

„Ești răgușit de la sărituri sau de la gheața din pahar?”, întreabă Ramona Olaru. „De la sărituri!”, spune el.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Maria Constantin a fost cerută de soție după ce a sărit de la 7 metri

„Hai să ne uităm la un clip, la susținători. Foarte frumoasă asta mică”, îi spune Ramona Olaru.

Ce legătură există între mama lui Costin Gheorghe și Nea Marin. Ce a spus

„Nea Mărine, salutări de la mama”, îi transmite Costin lui Nea Marin. „De ce ești așa emoționat?”, mai întreabă Ramona Olaru.

„Am avut o săritură de la 3 și am tras o sperietură, mi-am pierdut din curaj. Sper să vă fi plăcut și să fie bine”, spun el.

„Mulțumesc pentru sălutările mamei tale, o cunsc de când era domnișorică, ea cânta și eu dansam. Am învățat-o și pe sora ta să danseze”, explică Nea Marin.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 5 din 18 august 2022. Natalia Mateuț a recidivat. Ce s-a întâmplat la antrenamentele sez... Cine este Cezara Cristescu de la Splash! Vedete la apă. E obișnuită de mică în fața camerelor și foarte cunoscută în med...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x