Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Maria Constantin a fost cerută de soție după ce a sărit de la 7 metri

Maria Constantin a sărit de la 7 metri în finala primei săptămâni de la Splash! Vedete la apă 2022. Imediat după execuția neașteptată, iubitul cântăreței, Robert Stoica, a cerut-o în căsătorie.

Pentru că a avut curajul de a sari de la 7 metri, Robert, iubitul cântăreței, și-a făcut și el curaj să o ceară în căsătorie pe cântăreață. După ce a executat săritura de la 7 metri și a ieșit din bazin, Maria Constantin a avut parte de o surpriză care a determinat-o să izbucnească în lacrimi.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Maria Constantin, în lacrimi și cu atac de panică. Ce a pățit

Maria Constantin a sărit de la 7 metri la Splash! Vedete la apă 2022

Maria Constantin a reușit cu greu să-și stăpânească emoțiile când a urcat până la platforma de 7 metri. Antrenorul său, Cătălin Cozma a urcat și el până la 7 metri pentru a o încuraja și a o sfătui pe concurenta de la Splash! Vedete la apă 2022.

Înainte de a sări, Maria Constantin i-a dedicat iubitului execuția: „Pentru tine, iubitul meu!”. Concurenta a sărit de la 7 metri, deși îi era foarte frică și a fost pentru prima dată când a executat o asemenea săritură.

După ce s-a uitat la reluarea săriturii și a văut cât de bine a sărit, Robert a apărut cu un buchet de trandafiri și cu inelul de logodnă.

Citește și: Maria Constantin a impresionat-o pe Iulia Albu la Splash! Vedete la apă: „Aveam altă părere despre tine!”

Iubitul mariei Constantin, Robert Stoica, a cerut-o în căsătorie pe concurneta de la Splash! Vedete la apă

„Vă deranjez și eu puțin. Iubire, văzând că ai curajul să faci treaba asta, mia-m făcut și eu curajul să te cer de soție. Vrei să fii soția mea?”, a spus Robert Stoica.

„Daaaa”, a răspuns Maria Constantin, printre lacrimi.

Jurații le-au urat tradiționalul „Casă de piatră!” și i-au oferit note concurentei pentru prestația sa.

„Ai iubitul lângă tine, te-a cerut în căsătorie, o să fie bine. Și nota asta de la mine (n.r. 8,5)”, a spus nea Marin.

„Vei mai sări în seara asta. Îți promit eu”, a spus Iulia Albu, oferind nota secretă.

„Sunt dat peste cap. Cred că notele nici nu mai contează. 8,5 de la mine”, a spus Cosmin Natanticu.

„În afara faptului că ai flexat puțin genunchii nu am ce să-ți reproșez”, a spus Clara Gherase, oferind nota 6.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 3 din 13 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Ramona Olaru au avut ținute spectaculoase

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Bănel Nicoliță și Nick Casciaro au sărit împreună de la 10 metri... Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Vica Blochina a sărit alături de Raluca Șaulescu, după ce a săruta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x