Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 5 din 18 august 2022. Natalia Mateuț a recidivat. Ce s-a întâmplat la antrenamentele sezonului 5

Natalia Mateuț a făcut o impresie foarte bună la Splash! Vedete la apă 2022. Aceasta a arătat de vis într-un body mulat.

colaj de imagini cu natalia mateut in costum de baie la splash vedete la apa Galerie
Natalia Mateuț a făcut o impresie foarte bună la Splash! Vedete la apă 2022. Aceasta a arătat de vis într-un body mulat. | Antena 1

Natalia Mateuț a avut o problemă vestimentară din cauza bustului generos, însă totul s-a „reparat” imediat. Iată că jurații au fost plăcut surprinși de săritura ei de la 10 metri pentru care a și luat note foarte bune.

Natalia Mateuț, săritura de la 10 metri cu care a surprins jurații. Cât de bine s-a descurcat și cât de bine a arătat

Natalia Mateuț a reușit să facă o impresie foarte bună la Splash! Vedete la apă 2022, după ce a sărit de la 10 metri înălțime. Iată ce i-au spus aceștia și cum s-a prezentat ea:

„Mă numesc Natalia Mateuț, e a doua oară când vin la Splash! Am zis oh, my God! Am urcat la 3, am zis ok. La 5 am zis auch, la 7 mi s-a făcut rău și la 10 am început să plâng. Frica de înălțime se reactivează mereu. Las frica deoparte”, spune ea la Splash! Vedete la apă.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Vica Blochina a sărit alături de Raluca Șaulescu, după ce a sărutat-o

„Îi e frică să nu rămână fără chiloți”, spune unul dintre antrenori. „Hai că nu pleacă de acolo”, mai spun jurații despre ea.

„Eu dacă urc la 10 și nu am curajul să sar, nu o să am curajul să cobor, îl strig pe Costin să vină să mă arunce direct. Am atâtea emoții!”, a spus ea cu doar puțin timp înainte de a se arunca de la 10 metri.

„Tu te-ai născut pregătită pentru orice în viața asta. Ai o energie exraordinară”, i-a spus Nea Mărin.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 5 din 18 august 2022. Ce ascundea Nea Marin după pupitrul juraților. Ce a putut să scoat... Splash! Vedete la apă, episodul 5 din 18 august 2022. Ce legătură există între mama lui Costin Gheorghe și Nea Marin. Ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x