Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Vica Blochina a sărit alături de Raluca Șaulescu, după ce a sărutat-o

Vica Blochina a ajuns în finala săptămânii de la Splash! Vedete la apă 2022 și a avut-o alături pe fosta concurentă Mireasa, Raluca Șaulescu.

Colaj cu Vica Blochina și Raluca Șaulescu, la Splash! Vedete la apă 2022 Galerie
Vica Blochina și Raluca Șaulescu au srit de la 3 metri, la Splash! Vedete la apă 2022 | Antena 1

Fiecare concurent din finala săptămânii sare în sincron cu cineva, această primă săritură nefiind punctată de juriu. Vica Blochina a sărit alături de Raluca Șaulescu, fostă concurentă a show-ului matrimonial Mireasa.

Vica Blochina și Raluca Șaulescu au sărit de la 3 metri în cap, dar nu înainte de a-și spune câteva cuvinte frumoase una alteia. „Îți mulțumesc din toată inima mea că ai venit să sari cu mine, pentru că eu nu am pe nimeni să mă ajute în seara asta! Te iubesc mult de tot”, a spus Vica Blochina stând față în față cu soția lui Ion Șaulescu.

La rândul său, Raluca Șaulescu a mărturisit că se bucură că a cunoscut un om minunat ca Vica Blochina.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 3 din 13 august 2022. Gabi Jugaru a sărit de la 1 metru: „La 10 ani era să mă înec”

Vica Blochina și Raluca Șaulescu au sărit de la 3 metri la Splash! Vedete la apă. Ce s-a întâmplat înainte de săritură

În ediția 3 de la Splash! Vedete la apă, Vica Blochina, care a obținut premiul 2 al serii, un sejur la un resort de 5 stele în Delta Dunării, a decis să doneze acest premiu către Ion Șaulescu și soția lui. Raluca Șaulescu a dorit să-i mulțumească pentru gest, fiind alături de Vica Blochina la săritura în sincron, din prima finală a săptămânii, din sezonul 5 de Splash! Vedete la apă.

Când au urcat la platforma de 3 metri, Vica Blochina i-a oferit un pupic pe gură Ralucăi Șaulescu, spre surprinderea tututor.

„Eu am vrut pe frunte, dar așa s-a întâmplat. N-a fost premeditat”, a explicat fosta balerină.

„Mi se pare inedită comparația asta de săritură cu moment Madonna – Britney Spears”, a comentat Iulia Albu.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 3 din 13 august 2022. Ion Șaulescu a primit un mesaj de încurajare de la Gabriela Cristea

Vica Blochina s-a ales cu vânătăi serioase, în urma antrenamentelor de la Splash! Vedete la apă 2022

Deși s-au antrenat foarte puțin împreună, atât Vica Blochina cât și Raluca Șaulescu au dat dovadă de curaj și au realizat o săritură cu un grad de dificultate ridicat.

Totuși, execuția Vicăi Blochina a avut un preț. La antrenamente s-a lovit foarte rău în zona pieptului și s-a ales cu vânătăi serioase. Fosta balerină a declarat că urmează să facă investigații medicale, pentru că vânătăile din zona pieptului sunt grave și vrea să se asigure că se vor vindeca de la sine și că nu-i vor pune sănătatea în pericol.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Maria Constantin a fost cerută de soție după ce a sărit de la 7 me... Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Bănel Nicoliță a sărit alături de fiicele lui și i-a emoționat pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 13 aprilie 2024. Cum să ai grijă de sănătatea și imunitatea copilului în etapa de 0-12 luni a vieții
Medicool sezonul 6, 13 aprilie 2024. Cum să ai grijă de sănătatea și imunitatea copilului în etapa de 0-12 luni a vieții Sambata, 13.04.2024, 13:00
Citește și
Ultimele știri
x