Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Ramona Olaru au impresionat prin ținute

Ca de fiecare dată, și în această ediție a show-ului Splash!Vedete la apă, prezentatorii și jurații au purtat ținute impresionante, elegante și sclipitoare.

Iulia Albu, Monica Bîrlădeanu și Ramona Olaru la Splash! Vedete la apă Galerie
Gazdele emisiunii au avut ținute sclipitoare | Antena 1

Monica Bîrlădeanu și Ramona Olaru au strălucit în ediția din 26 august 2022 de Splash! Vedete la apă, iar Iulia Albu a impresionat, de-a dreptul.

Splash! Vedete la apă, sezonul 5, ediția 9, 26 august 2022. Răzvan Fodor către Iulia Albu: "Tu chiar vrei să ne șochezi seară de seară?"

Mai mult decât atât, jurata l-a șocat pe prezentatorul Răzvan Fodor.

Iulia Albu, obișnuită să surprindă, a avut o costumație cel puțin inedită, care i-a atras atât de mult atenția lui Fodor, încât acesta a replicat: Tu chiar ți-ai propus să ne șochezi în fiecare seară?

Vedeta a purtat niște meșe, un make-up apropiat de stilul arăbesc iar e cap a avut o barcă în miniatură, ceea ce l-a împins pe Fodor, din nou să o întrebe ce face cu catamaranul pe cap.

Citește și:Surprize mari în următoarele ediții Splash! Vedete la apă. 2 concurenți vor fi readuși în concurs cu ajutorul unor wild card-uri

Ramona Olaru a strălucit, ca de fiecare dată, iar de data aceasta chiar și la propriu. Vedeta a purtat o fusta scurtă, din paiete argintii accesorizată cu un sutien care i-a acoperit întreg bustul.

Evident nu i-au lipsit tocurile și nici coafura cu ceva accesorii care n-au făcut altcev decât să-i evidențieze frumusețea.

Citește și:Jorge a făcut atac de panică la antrenamentele Splash! Vedete la apă. A solicitat intervenția medicilor

Monica Bârlădeanu, elegantă ca întotdeauna. Vedeta a purtat o rochie neagră, lungă, semitransparentă cu steluțe aurii.

Vedeta a purtat la gât câteva accesorii tot aurii și tot în formă de steluțe, în asorte.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Jorge s-a accidentat imediat cum a intrat "în joc". Ce a... Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Alina Petre, sora lui Mihai Petre, a făcut senzație în costum de b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x