Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Alina Petre, sora lui Mihai Petre, a făcut senzație în costum de baie

Alina Petre, campioana la dans sportiv, categoria Standard și sora lui Mihai Petre, a făcut senzație cu formele sale perfecte pe platforma de sărituri de la Splash. Ea a venit însoțită de iubit și a fost încurajată de fratele și cumnata ei.

Alina Petre a sărit impecabil în bazinul Splash

Antena 1

Rezultatele muncii Alinei Petre nu au întârziat să apară, sportivă fiind, știe exact ce înseamnă munca și disciplina.

Splash! Vedete la apă, sezonul 5, ediția 9. Alina Petre a făcut senzație în costum de baie

Așadar, stilul său de viață și-a pus amprenta nu doar asupra rezultatelor competiționale ci și asupra fizicului ei.

Decentă dar feminină și provocatoare, în același timp, Alina Petre a impresionat nu doar prin vorbele sincere și emoțiile emanate înjurul ei, ci și printr-o aparență uluitoare.

Citește și:Surprize mari în următoarele ediții Splash! Vedete la apă. 2 concurenți vor fi readuși în concurs cu ajutorul unor wild card-uri

Campioana de dans sportiv, actualmente antrenor, a ales un costum simplu, în non-culorile alb-negru și cu un decolteu perfect cât să fie și feminină, și decentă dar și sexy.

Citește și:Jorge a făcut atac de panică la antrenamentele Splash! Vedete la apă. A solicitat intervenția medicilor

Se pare că încurajările celor din jur au fost de mare ajutor, căci Alina a făcut o săritură apropiată de perfecțiune. Sora lui Mihai Petre a preferat o săritură simplă dar executată perfect.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Ramona Olaru au impresionat prin ... Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. De ce a izbucnit în lacrimi Diana Sar și cum s-a calmat...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Ultimele știri
x