Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Natalia Mateuț, Giani Kiriță, Șerban Copoț, Emilia Ghinescu, Paula Chirilă, Tania Popa, Florin Neby și Tomi Giurgia sar în prima semifinală “Splash! Vedete la apă”

Primii opt semifinaliști ai celui de-al treilea sezon “Splash! Vedete la apă” urcă vineri, 28 august, de la ora 20.30, la platformele de 3, 5, 7 și 10 metri ale Bazinului Olimpic din Bacău, de unde vor executa noi sărituri spectaculoase.

Primii opt semifinaliști ai celui de-al treilea sezon “Splash! Vedete la apă” urcă vineri, 28 august, de la ora 20.30, la platformele de 3, 5, 7 și 10 metri ale Bazinului Olimpic din Bacău, de unde vor executa noi sărituri spectaculoase.

Natalia Mateuț, Giani Kiriță, Șerban Copoț, Emilia Ghinescu, Paula Chirilă, Tania Popa, Florin Neby și Tomi Giurgia vor fi însoțiți la platformă, de această dată, de rude și prieteni, alături de care vor sări în tandem sau separat. Juriul format din Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Cătălin Preda va puncta atât săritura concurentului, cât și pe cea a însoțitorului dar, în final, va acorda o singură notă. Doar patru dintre aceste opt vedete se vor califica în marea finală din 11 septembrie.


Astfel, Natalia Mateuț va sări împreună cu vărul ei, Vlad, iar Emilia Ghinescu împreună cu fiul ei, Andrei, în vârstă de 17 ani. Șerban Copoț va urca la platformă cu fratele lui mai mare, Angi, iar Tania Popa împreună cu soțul ei, Slavic. Dacă Florin Neby îi va avea alături pe cei mai buni prieteni ai săi, Dan, Iustin și Bogdan, Giani Kiriță va sări cu Delia și David, copiii antrenoarei sale, Clara Gherase. De asemenea, Paula Chirilă va fi însoțită de Alex, antrenorul ei de fitness, iar Tomi Giurgia va veni cu Deea, pe care telespectatorii Antenei 1 o cunosc din cadrul show-ului “Insula iubirii”.


Cu toții vor încerca să-și depășească limitele de dragul Marinei și Andreei Sandu, două mici campioane la sărituri în apă care își doresc să facă performanță și cărora le va fi donat trofeul „Splash!”, în valoare de 3.000 de euro, acordat câștigătorului.


Ce sărituri au pregătit cele opt vedete și care dintre ele s-au accidentat serios la antrenamente, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 28 august, de la ora 20.30, în prima semifinală “Splash! Vedete la apă”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Splash, vedete la apă, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/splash/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Splash.VedeteLaApa/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/splash.

Video