Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Vineri, în marea finală ”SPLASH! Vedete la apă”, Vladimir Drăghia va sări prin foc

Vladimir Drăghia va executa vineri, 5 septembrie, de la ora 20.30, în marea finală “Splash! Vedete la apă”, cea mai dificilă săritură a sa de până acum.

Vladimir Drăghia va executa vineri, 5 septembrie, de la ora 20.30, în marea finală “Splash! Vedete la apă”, cea mai dificilă săritură a sa de până acum.

El va sări prin foc și o va avea ca parteneră de platformă pe Sore. Cei doi finaliști vor executa o săritură în tandem, costumați în Suleyman Magnificul și Hurem. De altfel, toți cei zece finaliști vor executa prima lor săritură din concurs în pereche, costumați în eroi de poveste.

Săritura e mai periculoasă decât cele pe care le-am făcut până acum. Recunosc, sună destul de riscant...”, spune Vladimir. Periculoasă i se pare și lui Sore, chiar dacă ea nu are intenția să treacă prin cercul în flăcări. Și asta pentru că se teme să nu-i ia foc voalul și părul, pe platformă.

Care e reacția juraților Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Cătălin Preda, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 13 septembrie, de la ora 20.30, în marea finală a show-ului “Splash! Vedete la apă”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Splash, vedete la apă, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/splash/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Splash.VedeteLaApa/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/splash.

Video