Antena Căutare

Andrei Ciobanu, invitat special în cea mai nouă ediţie Stand-Up Revolution, diseară, de la 22:30, la Antena 1

Andrei Ciobanu, invitat special în cea mai nouă ediţie Stand-Up Revolution, în această seară, de la 22:30.

andrei ciobani stand-up revolution sezonul 2 Galerie
Andrei Ciobanu este invitat special în cea de-a șasea ediție Stand-Up Revolution, în această seară, de la 22:30. | Antena 1

Noul episod de audiții Stand-Up Revolution va fi deschis de Andrei Ciobanu, care va urca pe scena show-ului în calitate de invitat special. Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea au fost surprinși atât de glumele comediantului, cât și de darurile culinare pe care acesta le-a adus. Cum s-a desfăşurat momentul şi cine sunt concurenții care s-au calificat în Bootcamp, telespectatorii pot afla în această seară, de la 22:30, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Andrei Ciobanu, invitat special în cea mai nouă ediţie Stand-Up Revolution

Andrei Ciobanu a pregătit un material savuros de stand-up cu experiențe din copilăria lui, stârnind hohote de râs pe platoul de filmare. Bineînţeles că şi de această dată nu au lipsit glumele cu şi despre mama sa, pentru ca la final, acesta să le aducă juraţilor preparate culinare pregătite chiar de ea.

„Andrei are o grămadă de povești cu și despre ea, și e genul de mamă care l-a susținut întodeauna – eu știu că l-a susținut în cariera de stand-up. (…). . Aș vrea să o invităm și pe doamna Lăcrămioara o dată la Stand-Up Revolution ca să ne povestească și ea ce făcea Andrei când era mic, pentru că noi auzim doar partea lui“ ,a declarat Maria Popovici, imediat după momentul comediantului.

Tot diseară, in cadrul celui de-al şaptelea episod Stand-Up Revolution vor performa: Anca Serea, Nea Mărin și fiica lui, Larisa Barbu, Vlad Bieltz, Roxana Maya, Sonia Ferrari Paul Szabo, Gabriel Dogaru, Simon Sage, Raul Vodă. Momentele lor integrale, dezbaterile juraților, verdictul publicului, dar și celelalte surprize ale ediţiei vor putea fi urmărite în această seară, de la 22:30, la Antena 1.

Nea Mărin, fiica sa și alte vedete, printre concurenții Stand-Up Revolution. Scena show-ului, transformată într-un ring ... Stand-up Revolution sezonul 2, 11 noiembrie 2022. Sonia Ferrari, glume despre tranziția în femeie. Surpriza lui Nea Mări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x