Antena Căutare

Cine a câștigat Finala Stand-Up Revolution sezonul 2. Mădălin Cîrje a obținut premiul de 20.000 de euro

Finala sezonului 2 de Stand-Up Revolution s-a încheiat apoteotic. Mădălin Cîrje a fost cel care a primit marele trofeu, dar și suma de 20.000 de euro.

Colaj cu Mădălin Cîrje la Stand-Up Revolution sezonul 2 Galerie
Mădălin Cîrje a câștigat Finala Stand-Up Revolution sezonul 2 | Antena 1

În marea finală Stand-Up Revolution sezonul 2, Mirel Popinciuc, Johny Romano, Teodora Nedelcu, Sorin Șetreanu, Dan Birtaș, George Dumitru, Florin Gheorghe, Ioana State, Mădălin Cîrje, Mario Nistor și George Mesaroș și-au prezentat momentele d eumor, în speranța că vor convinge publicul să-i voteze.

Jurații Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea au fost impresionați de evoluția concurenților din acest sezon, dar mai ales de prestația lor din finală.

Marele câștigător al singurei emisiuni televizate de stand-up din România, care a obținut premiul în valoare de 20.000 de euro, s-a aflat după votarea din partea celor de acasă. Fanii au trimis SMS la 1313 cu numele favoritului.

În timp ce Maria Popovici și Costel au câte un singur finalist, pe Mirel Popinciuc, respectiv Johny Romano, ceilalți jurați au mai mulți concurenți cu care intră în finală.

Teodora Nedelcu și Sorin Șetreanu sunt în echipa lui Teo.

Vio are trei concurenți care au ajuns în ultima etapă a show-ului de stand-up: Dan Birtaș, George Dumitru și Florin Gheorghe.

Ioana State, Mădălin Cîrje, Mario Nistor și George Mesaroș au fost cei patru finaliști din partea lui Dan Badea.

Citește și: Finala Stand-Up Revolution sezonul 2, 30 decembrie 2022. Ce numere de umor au avut cei 11 finaliști

Cum a arătat numărul din finala Stand-Up Revolution, sezonul 2 al lui Mădălin Cîrje

Concurentul din echipa lui Dan Badea spune că a muncit pe brânci ca să ajungă aici, în finală. Și-a pregătit un număr de umor chiar despre tatăl lui, după ce au stat de vorbă.

„O să rupă tot”, a transmis mentorul său.

„Strategia mea este să fiu sincer”, a povestit finalistul.

„Am venit să vorbesc despre problemele altora. De la mine din familie. Îl știți pe taică-miu? Vi-l descriu destul de scurt pe taică-miu. El a avut un accident vascular acum șapte ani și a rămas cu o semipareză pe partea stângă. E ok, puteți să râdeți așa, ca și el, cu jumătate de gură.

Are 28 de stupi de albine. În fiecare zi, mă sună și mă întreabă dacă vreau miere polifloră. Zic, tată, sunt Mădălin, băiatul tău, m-ai mai sunat și zice: a, scuze atunci, greșeală.

El crede că orice poate să rezolve cu miere polifloră. Când eram mic și la școală mergeau toți cu flori la învățătoare, eu mergeam cu două borcane de miere. Știți imaginea aia când profesoarele plecau cu brațele pline de flori? Ei, mai aveau și borcanele mele deasupra.

Dacă vorbești cu taică-miu, o să-ți spună că are două mari realizări în viață și eu nu sunt pe lista aia. A fost el, la un moment dat, brokerul anului în asigurări și niciodată nu l-a oprit poliția, mai ales în ultimii șapte ani de la accident. Mama e atât de supărată încât ea, săraca, e acasă învățând pentru Academia de Poliție, ca să poată să intre și să-l oprească ea în trafic”, a povestit finalistul.

Mădălin Cîrje a câștigat Finala sezonului 2 de Stand-Up Revolution

Mădălin Cîrje a câștigat Finala sezonului 2 de Stand-Up Revolution, cucerind publicul cu ajutorul umorului său, dar și și cu povestea sa de viață.

Când a aflat că a căștigat trofeul sezonului 2 de Stand-Up Revolution, Mădălin Cîrje nu și-a mai încăput în piele de fericire. Câștigătorul lui Dan Badea a publicat un mrsaj de mulțumire pe rețelele sociale. „Așa s-a trăit finala! Vă îmbrățișez, sunteți ai mei pe viață”, a transmis Mădălin Cîrje pe Instagram.

Citește și: Finala Stand-Up Revolution sezonul 2, 30 decembrie 2022. Invitații speciali, Dan Frînculescu și Mane Voicu, au făcut show pe scenă

„Sunt prea TANK 💪 Vă mulțumesc și vă iubesc. Vă știți voi care 😘 Acum trec la treabă, se anunță an cu show-uri, ne vedem!”, a mai spus câștigătorul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Azi a câștigat umorul dulce poliflor! Bravo, Mădălin Cîrje”, a transmis juratul Dan Badea pe contul său de Instagram.

Finala Stand-Up Revolution sezonul 2, 30 decembrie 2022. Ce numere de umor au avut cei 11 finaliști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x