Antena Căutare

Dan Frînculescu și Mane Voicu, invitați speciali în finala sezonului 2 Stand-Up Revolution, mâine, de la 23:00, la Antena 1

Dan Frînculescu și Mane Voicu sunt invitați speciali în marea finală a sezonului 2 Stand-Up Revolution.

colaj foto Dan Frînculescu și Mane Voicu in finala stand-up revolution sezonul 2 Galerie
Dan Frînculescu și Mane Voicu sunt invitați speciali în marea finală a sezonului 2 Stand-Up Revolution. | Antena 1

Dan Frînculescu și Mane Voicu au o misiune foarte importantă în cadrul finalei Stand-Up Revolution – „să dezamorseze“ emoțiile celor 11 concurenți, ale juraților și, deopotrivă, ale prezentatorilor.

La fel ca finaliștii sezonului 2 al emisiunii, Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea vor intra la votul publicului, având în vedere competiția unică anunțată la începutul sezonului la masa juriului. Cine va obține cel mai mare punctaj va primi titlul de cel mai bun jurat de la Stand-Up Revolution.

Dan Frînculescu și Mane Voicu, invitați speciali în finala sezonului 2 Stand-Up Revolution

Cu ce glume i-au încântat cei doi invitați speciali pe toți cei din platoul de filmare, cine este finalistul care va pleca acasă cu cecul de 20.000 de euro și care dintre jurați va câștiga concursul dintre ei, telespectatorii pot să afle mâine seară, de la ora 23:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Un roast acid și, în același timp, savuros a pregătit Dan Frînculescu pentru Teo, Vio, Costel, Maria Popovici, Dan Badea, însă și pentru prezentatorii Stand-Up Revolution. „Vio, îmi place că te-ai îmbrăcat în Joker! Măcar așa… Ce mi s-a părut foarte tare la tine, Dane: pare că ești un omuleț de lego pus din greșeală în cutia cu omuleți de la playmobil, jur!. Dar sunteți foarte, foarte simpatici! Vreau să-i salut mai întâi pe cei doi prezentatori: Șerban și Ilon – Animal X și Zero (…). M-am uitat la câteva momente de stand-up din emisiune și am înțeles că rezultatul maxim pe care îl poate obține un concurent la voi este 4 «Da-uri» și un dar. Corect? Pentru că doamna Maria pare mereu pregătită să strige darul. De când a venit Maria, masa juriului arată ca o masă a nașilor la o nuntă foarte progresistă“, a spus comediantul.

Cu ce glume i-a surprins pe ceilalți jurați, dar și pe Șerban Copoț și Ilona Brezoianu telespectatorii vor descoperi mâine, începând cu ora 23:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Tot atunci, vor vedea și deznodământul scenelor în care el a ajuns pe mâinile juraților emisiunii… la propriu!

Mane Voicu a venit în finala show-ului cu glume inspirate din propriile experiențe de viață. „Mie nu mi-a fost frică de restricții în pandemie! Mie mi-a fost foarte frică doar de perioada aia în care toată lumea vorbea despre criptomonede. Nu mă deranja că oamenii vorbeau despre subiectul acesta, mă deranja atitudinea cu care îmi vorbeau despre el. Erau niște mari afaceriști, niște investitori pe termen lung… A venit la un moment dat un prieten la mine și mi-a spus că el este analist pe indicatorii macroeconomici ai monedelor virtuale. Și i-am zis: «Bă, eu te cunosc! Eu te știu, Fane, lucrezi de 15 ani la vulcanizare, ce ai?!? Ne cunoaștem!». Veneau la mine acasă, se comportau de parcă ar fi fost într-o mare sală de conferință… Erau la mine în bucătărie, pe taburet“, a zis Mane Voicu.

Teodora Nedelcu, Ioana State, Johny Romano, Dan Birtaș, Mădălin Cîrje, George Dumitru, Florin Gheorghe, George Mesaroș, Mario Nistor, Mirel Popinciuc și Sorin Șetreanu sunt cei 11 finaliști care se vor lupta pentru marele premiu, în valoare de 20.000 de euro și trofeul singurei emisiuni televizate de stand-up din România.

Cine își va adjudeca titlul de câștigător al sezonului 2 Stand-Up Revolution, în urma votului publicului prin SMS la 1313, ce jurat va câștiga interesantul concurs dintre ei și ce alte surprize vor urma, telespectatorii vor afla mâine seară, urmărind ediția de senzație de la ora ora 23:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ei sunt cei 11 finaliști care se vor confrunta în marea gală Stand-Up Revolution. Se va desemna câștigătorul sezonului 2... Finala Stand-Up Revolution sezonul 2, 30 decembrie 2022. Invitații speciali, Dan Frînculescu și Mane Voicu, au făcut sho...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Finala Stand-Up Revolution sezonul 2, 30 decembrie 2022. Mane Voicu a urcat pe scenă și a povestit întâmplări comice din viața sa Finala Stand-Up Revolution sezonul 2, 30 decembrie 2022. Mane Voicu a urcat pe scenă și a povestit întâmplări comice din viața sa Vineri, 30.12.2022, 17:48
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă!
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă! Duminica, 25.02.2024, 21:23
Cine a câștigat Finala Stand-Up Revolution sezonul 2. Mădălin Cîrje a obținut premiul de 20.000 de euro

Cine a câștigat Finala Stand-Up Revolution sezonul 2. Mădălin Cîrje a obținut premiul de 20.000 de euro

Finala sezonului 2 de Stand-Up Revolution s-a încheiat apoteotic. Mădălin Cîrje a fost cel care a primit marele trofeu, dar și suma de 20.000 de euro.

Sambata, 31.12.2022, 09:57
Finala Stand-Up Revolution sezonul 2, 30 decembrie 2022. Ce numere de umor au avut cei 11 finaliști

Finala Stand-Up Revolution sezonul 2, 30 decembrie 2022. Ce numere de umor au avut cei 11 finaliști

Cei 11 finaliști au avut numere excepționale de umor în marea finală Stand-Up Revolution sezonul 2. Iată cum i-au cucerit pe jurați, dar și pe cei din public!

Sambata, 31.12.2022, 03:55
Finala Stand-Up Revolution sezonul 2, 30 decembrie 2022. Invitații speciali, Dan Frînculescu și Mane Voicu, au făcut show pe scenă

Finala Stand-Up Revolution sezonul 2, 30 decembrie 2022. Invitații speciali, Dan Frînculescu și Mane Voicu, au făcut show pe scenă

Dan Frînculescu și Mane Voicu au fost invitații speciali în marea finală a sezonului 2 Stand-Up Revolution. Ambii comedianți au făcut un adevărat show și au fost primiți în ropote de aplauze.

Sambata, 31.12.2022, 02:55
Ei sunt cei 11 finaliști care se vor confrunta în marea gală Stand-Up Revolution. Se va desemna câștigătorul sezonului 2

Ei sunt cei 11 finaliști care se vor confrunta în marea gală Stand-Up Revolution. Se va desemna câștigătorul sezonului 2

Emoțiile, glumele savuroase și surprizele se vor ține lanț și în marea gală Stand-Up Revolution!

Miercuri, 28.12.2022, 12:15
Ultimele știri
x