Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Kobe, campionul la baschet care a cucerit cu glumele despre România. „Mergem all-in”

Kobe a venit tocmai din Hawaii pentru a face cunoștință cu tradițiile și obiceiurile românești. Cât de bine s-a descurcat pe scenă și cum i-a convins pe jurați să și-l dorească în echipe.

Kobe la stand-up revolution Galerie
Kobe este jucător profesionist de baschet și a venit să îi „înfunde” de râș pe jurații de la Stand-Up Revolution. | Antena 1

Înainte de a intra pe scenă concurentul următor, Costel a venit cu o idee inedită. „Știi ce mi-ar plăcea? Eu am fost foarte pasionat de poker și niciodată nu am mers în blind”, a spus juratul.

„Hai să mergem all-in, pe neve la asta”, a propus și Dan Badea.

Așadar, Kobe a primit un vot verde, de la Costel, încă de dinainte de intra pe scena Stand-Up Revolution.

Kobe, comediantul care a dezvăluit ce asemănări a găsit între el și români

Kobe a venit tocmai din Honolulu, Hawaii, pentru a vedea lumea și pentru a intra în contact și cu alte culturi și a dezvăluit că îi place foarte mult Bucureștiul.

Kobe a început numărul în forță și a mărturisit că de fiecare dată când se prezintă, oamenii se duc cu gândul direct la celebrul jucător de baschet Kobe Bryant.

„Da, exact ca el. Doar ca cu totul al tip de culoare”.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Alexandru Dobrotă, cu autoironia la purtător, a luat scena cu asalt."Stand-up curat"

Kobe susține că fiind un reprezentat al comunității sale, încearcă mereu să învețe de la cei din jur și să le urmeze regulile, dar are o problemă cu numerotarea etajelor, în funcție de parter.

„Ar fi mai ușor dacă etajul doi, ar fi etajul doi. Ar fi mai simplu pentru oricine încearcă să livreze un colet. Sau sa facă sex”.

„Dacă sunt îndeajuns de norocos să cunosc o femeie care locuiește la un apartament, la etajul doi și trebuie să ajung la ea cu liftul, îi zic: Nu se poate””, a adăugat Kobe.

Înainte de a încheia numărul el a mai povestit o situație care l-a făcut să își dea seama cât de mult semănăm între noi. El a dezvăluit că a fost impresionat de cât de bogați sunt românii datorită mașinilor de pe stradă.

Când a văzut un om dându-se jos dintr-o mașină de lux, cu genți de bani, spune că a mers la el să îl întrebe cu ce se ocupă, iar acela i-a mărturisit că este preot.

Jurizare Kobe la Stand-Up Revolution

Kobe a intrat la jurizare cu trei voturi verzi și unul roșu. Întrebat dacă este într-adevăr jucător de baschet, concurentul a uimit pe toată lumea când a spus că este campionul național la slam dunk al Spaniei.

„Hai să plecăm acasă doamnelor și domnilor”, a exclamat Vio care a încercat să convingă publicul să îl trimită la el în echipă pentru că îi leagă pasiunea pentru baschet.

„Și eu am jucat baschet, dar nu o să mă ridic”, a spus și Dan Badea. „Ce îmi place cel mai mult la tine, pe lângă glumele, energia și ritmul tău, este că ți-ai făcut temele foarte bine”, a mai adăugat juratul.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Dan Badea, poveștile despre sporturi care au stârnit hohote de râs.“Bă, ești nebun?”

„S-a văzut că am un pic dreptate pentru că toate discuțiile după numărul lui Kobe nu au avut nicio legătură cu stad-up-ul”, a spus și Teo.

Kobe a fost trimis de public în echipa lui Costel.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Alin Coiotu, rockerul care a testat jurații. Ce provocare le-a dat. „Câtă ... Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. George Petcu a surprins cu job-ul său, dar nu și cu glumele. Cu ce se ocup...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x