Căutare Live

Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Dan Țuțu a cutremurat scena Stand-Up Revolution: "Ești o forță a naturii"

Dan Țuțu a venit la Stand-Up Revolution pentru a-și demonstra talentul de comediant.

Dan Țuțu a venit la Stand-Up Revolution pentru a-și demonstra talentul de comediant.

Antena 1

Concurentul Stand-Up Revolution spune că are emoții mari când vine vorba de această emisiune pentru că el chiar a prins Revoluția și a fost soldat pe atunci. Își aduce și astăzi aminte de acele vremuri care nu au fost deloc ușoare pentru el.

Dan povestește că în tinerețe era prezent la toate petrecerile, îi făcea mereu pe toți să râdă și era în centrul atenției.

“Eu trebuia să fiu moțul de acolo care să facă atmosferă”, spune Dan.

Dan Țuțu a luat cu asalt scena cu poveștile sale savuroase

El este cel mai mare dintre concurenții aflați în culise, având 51 ani. Concurentul a avut și un mesaj pentru restul concurenților care se pregăteau să intre în scenă și acela de a fi veseli pentru că sunt tineri.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 5, din 8 iunie 2022. Vio Dragu, invitat special la Una Scurtă. Ce reacție au avut cei din platou

Dan Țuțu a intrat în scenă pregătit să facă show. Jurații Stand-Up Revolution l-au recunoscut imediat după voce și știau că ce va urma îi va amuza teribil.

El a povestit că e la a treia căsătorie și că datorită soțiilor lui a reușit el să viziteze mai multe orașe din țară.

“Am foarte mult bun simț. Nu pot să refuz. Dacă tum ă vrei, eu te iau”, spune Dan Țuțu.

Concurentul Stand-Up Revolution a zis că la începutul căsniciei sale și-a dorit să o impresioneze pe soția lui.

“Am vrut să o impresionez și m-am angajat direct la Cotroceni. La Mall, că se inaugurase mall-ul”, spune Dan.

El a povestit că a fost angajat ca paznic și i-a plăcut.

“Eram îmbrăcat în negru și în portocaliu. Practic ziceai că sunt salamandră și am ieșit să mă usuc pe bolonavii ăia pe acolo”, a mai zis Dan.

Costel, Vio și Dan Badea i-au dat voturi verzi și panoul s-a ridicat.

Dan a vorbit și despre tatuaje și despre cum acestea ar trebui să reprezinte omul care le poartă. El a povestit despre un bărbat solid pe care îl văzuse la plajă și care avea tatuaje cu fluturi atunci când s-a dezbrăcat.

“Fluturi? Mă, nene, ăsta s-a visat câmp?”, a completat Dan.

Jurizare Dan Țuțu la Stand-Up Revolution

Jurații au râs copios la poveștile lui Dan, iar publicul l-a aplaudat furtunos.

“Țuțule, cum ai reușit Țuțule?”, spune Dan.

“Le și joacă, e acolo pe Zen, vorbește cu publicul”, a adăugat Vio.

Citește și: Stand-Up Revolution, 29 mai 2022. Vio, cele mai savuroase glume. Ce a dezvăluit juratul despre cumpărăturile cu soția lui

“Îi place ce face”, a mai zis Dan Badea care s-a dus pe scenă să îl îmbrățișeze.

“Mie mi se pare extraordinar ce regie ai. Deci ești o forță a naturii. Ești ca un fluviu, ca un râu de magma. Stilul ăsta vechi ți se potrivește foarte bine”, spune Teo.

“Mie știi ce îmi place la stilul ăsta? E că e mereu proaspăt deși glumele astea, e a nu știu câta oară când le spui”, a completat Costel.

“Eu aș vrea să fac stand-up cum faci tu. Energie asta e molipsitoare”, a adăugat Vio.

“Țuțule, ești un personaj”, spune Dan Badea.

Dan Țuțu și Dan Badea se cunosc foarte bine și au mers împreună în multe turnee.

“Dacă ajungi la mine în echipă ne facem podcast și vorbești numai tu”, i-a zis Costel.

După votul publicului, Dan Țuțu a ajuns în echipa lui Teo.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022.Dragoș Mitran, concurentul pe care jurații l-au recunoscut imediat:“Dă din ... Stand-up Revolution sezonul 1, 12 iunie 2022. Bianca Kovacs, ardeleanca cu accent spaniol greu de înțeles. “Am luat țeap...
Ultimele știri
x