Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Alice Sava a făcut glume despre colegele de cămin. De ce nu a primit niciun loc

Alice Sava nu a reușit să obțină un loc în echipa lui Costel la Stand-Up Revolution dintr-un motiv neașteptat. Iată în ce dificultate a pus-o Costel pe concurentă.

Alice Sava a făcut glume despre colegele de cămin. De ce nu a primit niciun loc Galerie
Alice Sava a făcut glume despre colegele de cămin. De ce nu a primit niciun loc | Antena 1

Alice Sava nu a reușit să-l convingă cu adevărat pe Costel că merită un loc la el în echipă. Deși a fost o apariție greu de trecut cu vederea, Alice Sava nu a știut să răspundă la una dintre întrebările juratului și, astfel, nu a primit niciun loc în echipă.

Alice Sava nu a reușit să obțină un loc în echipa lui Costel la Stand-Up Revolution, 16 iulie 2022

Iată ce glume a făcut Alice Sava, care nu au reușit să o facă să primească un loc în echipa lui Costel, deși s-a descurcat bine, așa cum au declarat jurații:

„Nu am o introducere, așa că o să fac ca fostul meu iubit, o să intru direct. Pe Calea Victoriei zacusca are alt gust. Unele fete au locuit prin Anglia, mai e câte una de prin Grecia, de aia o strigă lumea sparta. Nu au nicio idee cât costă o plimbare cu gondola. E greu pentru alea cu sânii mici care sunt obligate să-și termine facultatea. Le au atât de mici că băieții vin cu muștarul după ei. Și-ar pune și ele silicoane, dar nu s-au găsit pentru copii. Eu sunt Alice”, au fost glumele concurentei.

Jurizare Alice Sava la Stand-Up Revolution, 16 iulie 2022

„Alice, câți ani ai?”, întreabă Costel. „22, sunt din Tulcea”, spune ea.

„Trebuie să-ți spun că ești potrivită pentru Ștefan, glumele au fost foarte bune. O să-ți pun o întrebare. O comediantă din America care-ți place”, a fost întrebarea decisivă pusă de Costel.

„Nu știu”, a fost răspunsul ei dezamăgitor.

„Alice ai fost foarte drăguță, foarte mișto. Poate e cineva care chiar își dorește să facă asta”, îi spune Costel după ce nu o alege să intre în echipa lui.

„Nu a fost rău absolut deloc”, o încurajează Dan Badea. „E presiunea foarte mare, foarte mare!”, mai spune Costel.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Hunor Salak a făcut glume despre fitness, dar n-a primit un loc în echipa ... Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Chris Ryan, glumele despre arte marțiale, care nu i-au adus niciun loc în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x