Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Chris Ryan, glumele despre arte marțiale, care nu i-au adus niciun loc în echipe

Chris Ryan nu a reușit să câștige un loc în nicio echipă de la Stand-Up Revolution, 16 iulie 2022.

Chris Ryan, glumele despre arte marțiale, care nu i-au adus niciun loc în echipe Galerie
Chris Ryan, glumele despre arte marțiale, care nu i-au adus niciun loc în echipe | Antena 1

Chris Ryan a venit la Stand-Up Revolution cu un set de glume care, însă, nu i-au asigurat niciun loc în echipa lui Costel, însă jurații sau amuzat la câteva dintre momentele sale de umor.

Chris Ryan nu a primit loc în echipa lui Costel de la Stand-Up Revolution 2022. Ce glume a făcut

Chris Ryan a venit la Stand-Up Revolution pentru a convinge o țară întreagă că este pregătit să devină comediant, însă pe Costel nu l-a convins numărul său de comedie, astfel că, nu i-a oferit niciun loc în echipă.

Iată ce glume a făcut:

„Salutare, numele meu e Ryan, sunt din Oradea, o să vă spun glumele mai lent. Eu am venit aici cu o propunere, să facem o artă marțială 100% românească, tradițională. Nu mă înțelegeți greșit, sunt români care fac asta, mai dau cu palma, cu pumnul. Toate ca toate, dar să dai cu palma e ceva, să dai cu piciorul e altceva, dacă dai cu pumnul, cum mai conduci mașina? Nu am mai făcut nimic important în fotbal, toți trebuie să facem ceva important, nu doar cei din Brăila”, au fost glumele sale.

Jurizare Chris Ryan la Stand-Up Revolution 2022

„Cum te cheama?”, îl întreabă Costel. „Ryan Chris”, spune concurentul.

„Din cască mi se șoptește să te întreb dacă te-ai născut în Oradea?”, spune Costel. „Da, dar stau aproape de Băile Felix”, mai spune el.

„Am lucrat afară și le era greu să-mi spună Cristian”, mai spune concurentul Chris Ryan.

„Vocea nu te ajută pentru Stand-up, materialul e funny, prezența a fost bună, e ceva la voce care nu e bine. O să mă risc cu ultimul concurent”, a fost replica lui Costel, care l-a anunțat pe Chris Ryan că nu va primi un loc în echipa lui în acest sezon.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Alice Sava a făcut glume despre colegele de cămin. De ce nu a primit niciu... Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Cristi Giurgiu, ultimul loc în echipa lui Costel, după glumele despre fami...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos Vineri, 19.07.2024, 09:55
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x