Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Hunor Salak a făcut glume despre fitness, dar n-a primit un loc în echipa lui Costel

Hunor Salak nu a reușit să îl convingă pe Costel să îi ofere un loc la el în echipă la Stand-Up Revolution, chiar dacă a făcut glume despre fitness, la care s-a râs.

Hunor Salak a făcut glume despre fitness, dar n-a primit un loc în echipa lui Costel Galerie
Hunor Salak a făcut glume despre fitness, dar n-a primit un loc în echipa lui Costel | Antena 1

Hunor Salak nu a reușit să obțină un loc în echipa lui Costel la Stand-Up Revolution, chiar dacă glumele sale au stârnit hohote de râs. Acesta s-a și dezbrăcat la bustul gol pentru a exemplifica momentul său de umor.

Hunor Salak nu a reușit să obțină loc în echipa lui Costel, deși a făcut glume la care s-a râs, la Stand-Up Revolution 2022

Iată ce gume a făcut Hunor Salak și ce i-au spus jurații emisiunii:

„Salut, sunt Hunor Salak, sunt antrneor personal, nutriționist. Toată partea cu Stand-up e că am avut mult mai multe cereri de când am combinat umorul cu munca”, spunea Hunor înainte de a urca pe scenă la Stand-Up Revolution.

„Bună seara, ați auzit de dietă? E chestia aia pe care o ții de luni. Fie vreți să mâncați delicios sau să arătați delicios. De obicei, audiența mea se află în spatele camerei, era vorba de antrenamentele online. În 7 ani am învățat câți alții într-o vacanța de vară. Toți de la sală știu că 20 cu 20 e egal cu 60. Bicepșii mari e mai importanți. FItness-ul s-a transformat în culturism. Eu lucrez și cu fete și cu băieți”, au fost glumele făcute de Hunor.

Jurizare Hunor Salak la Stand-Up Revolution 2022

„Fii atent, e presiune mare. Sunt curios, mi-aș dori să facă stand-up”, spune Costel, după momentul de umor al lui Hunor Salak.

„Dacă vrei să te ții de asta, ar trebui să faci Stand-up la bustul gol”, a fost sfatul pe care i l-a dat Dan Badea concurentului.

„Situația e tensionată, așa că te întreb acum, vrei să faci Stand-Up?”, îl întreabă Costel.

„Dacă inspir oamenii la un stil de viață mai sănătos, da, vreau”, a fost răspunsul concurentului, care nu l-a convins pe Costel.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Tavi Perțea, în calitate concurent și polițist, a câștigat un loc în echip... Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Alice Sava a făcut glume despre colegele de cămin. De ce nu a primit niciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos Vineri, 19.07.2024, 09:55
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x