Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Bogdan Duță, concurentul cu glume despre rate.De ce "farsă" a avut parte juratul Teo

Bogdan Duță a venit la Stand-Up Revolution pregătit să facă show și speră să îi impresioneze pe cei patru jurați.

bogdan duta la stand up revolution Galerie
Bogdan Duță a venit la Stand-Up Revolution pregătit să facă show și speră să îi impresioneze pe cei patru jurați. | Antena 1

Bogdan Duță a povestit că ar 31 ani și locuiește în Sibiu. El este sigur că are simțul umorului și a venit special să demonstreze acest lucru.

“Experiența contează pentru mine. Îmi place la televizor pentru că sunt și singur, poate îmi găsesc și eu o tipă, ceva”, a mai povestit concurentul.

Bogdan Duță, concurentul de are jurații s-au folosit pentru a-i face o farsă lui Teo

Bogdan a spus că e pasionat de muzică, având deja mai multe piese înregistrate, și îi place foarte mult să danseze latino.

El și-a făcut reclama potrivită, spunând că e bărbat de casă, care știe să calce și să gătească.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Bogdan Tătaru, fostul polițist cu povești haioase: "Echipă de cârnăciori de bere"

În culise, Șerban și Ilona au glumit cu Bogdan spunându-I că nu va mai intra pe scenă, iar concurentul a spus că avea pregătit un material extraordinar.

Bogadan a intrat în scenă extrem de entuziasmat și a încercat să lase emoțiile deoparte. El a intrat în scenă în ritm de dans.

Prima glumă pe care a făcut-o a fost despre ratele la bancă.

“Am impresia că directorii ăștia de bancă sunt din Craiova și de fapt ăștia sunt șefii la cuțite”, a spus Bogdan.

Vio și Costel i-au dat voturi roșii, în timp ce Dan a vot verde și de la pupitrul lui, dar și de-al lui Teo. Costel și-a schimbat și el votul în unul verde, iar concurentului nu îi venea să creadă.

Bogdan spunea că nu are încredere în tehnologie și în toată această robotizare.

“Am dat roșu la început, dar după aceea am văzut că Dan a dat verde pentru Teo și am fost la modul ‘Ăsta e omul pentru Teo’”, a zis Costel.

Lui Teo îi era teamă că Bogdan va ajunge în echipa lui.

“Aia a fost pentru el schimbarea la față”, a zis Costel despre Teo.

La un moment dat, Bogdan a uitat cum continua numărul și a avut nevoie de aplauze.

“Dacă aș câștiga la Loto, Aladin aș fi. Aș duce cu preșul orice femeie”, a zis Bogdan.

“Știi cum pui mai mulți lei la pământ? Pui ratele pe ei”, a mai spus Bogdan.

Jurizare Bogdan Duță la Stand-Up Revolution

Jurizații au râs doar la ultimele glume ale concurentului și erau curioși ce vor decide cei din public.

“Eu cred că în echipă la Teo o să faci o treabă foarte bună”, spune Vio.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Irene Meneguzzi a zguduit scena cu glume incendiare. “Vom face și un copil”

“Ești carne proaspătă, proaspăt tocată”, i-a zis Costel concurentului.

“Mi se pare autentic. (…) N-a contat nimic. Omu s-a bucurat de scenă, i-a plăcut că a făcut treaba asta”, a zis Dan Badea despre Bogdan.

Bogdan a povestit că e cadru militar. El a povestit că e pasionat și de dans și chiar a făcut o demonstrație cu Ilona.

“Te vreau la mine în echipă pentru că așa cum a sesizat și Costel, e nevoie să și muncesc, e nevoie să mă pun pe treabă”, a zis Teo.

“Dacă i-a tremutat mâna lui Dan, hai să acceptăm mâna sorții”, a mai zis Teo în culise.

După votul publicului, Bogdan Duță a ajuns în echipa lui Teo.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Mădălin Cîrje le-a dat palpitații juraților cu glume savuroase: “Oprește-t... Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Claudiu Popa, stand-uperul cu experiență care a dezamăgit. "Știu că n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x