Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Claudiu Popa, stand-uperul cu experiență care a dezamăgit. "Știu că nu e corect"

Claudiu Popa are deja experiență în lumea stand-up-ului și a venit să arate asta tuturor.

claudiu popa la stand up revolution Galerie
Claudiu Popa are deja experiență în lumea stand-up-ului și a venit să arate asta tuturor. | Antena 1

Claudiu Popa a povestit în culise că are 31 ani și este stand-uper din 2013. El are o experiență de 8 ani și îi cunoaște deja foarte bine pe cei patru jurați.

Concurentul a spus că este posibil ca jurații să îl recunoască. Claudiu a urcat pe scenă încrzător, gata să îi dea pe spate pe jurați.

Claudiu Popa, concurentul care a vorbit despre lenea bărbaților

Jurații l-au recunoscut imediat pe Claudiu. Concurentul a vorbit despre faptul că bărbații sunt majoritatea leneși.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Bogdan Tătaru, fostul polițist cu povești haioase: "Echipă de cârnăciori de bere"

Concurentul a povestit cum bărbații nici măcar nu știu că au dulap în baie și ei nu caută niciodată produsele de păr prin baie înainte să intre în cadă.

“Dacă nu e șampon în zona asta, noi ne spălăm cu gel de duș. Dacă nu e nici gel de duș în zona asta, dai cu apă și pleci”, spune Claudiu.

El a continuat cu o serie de glume despre femei și care e motivul pentru care ele sunt mereu nervoase. Claudiu a povestit că ele merg pe tocuri toată ziua, iar apoi seara când ajung se răzbună pe iubiții lor și țipă la ei.

“Vă înțeleg. E de la pantofi”, spune Claudiu.

“Și mai și înjură, e și vulgar. El nu are nevoie de asta. L-am văzut la Sala Palatului”, spunea Dan Badea, fiind ușor dezamăgit de Claudiu pe care deja îl știe și știe și că are experiență.

Teo i-a dat un vot roșu.

Claudiu a continuat să vorbească despre relațiile dintre femei și bărbați și felul în care bărbații încearcă să bage femeile în pat. Costel și Dan i-au dat voturi verzi, iar Vio i-a urmat.

“Lasă o dâră de sânge în spatele ei de parcă zici că e Hansel și Gretel”, spune Claudiu.

Jurizare Claudiu Popa la Stand-Up Revolution

Jurații i-au spus lui Claudiu că l-au recunoscut și că îl cunosc de mai multă vreme.

“Am dat nu acum pentru că m-am cam săturat de clișeul ăsta care apare acum și în reclame tot timpul că bărbatul e o vită proastă”, i-a transmis Teo.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Ion Chirtoacă, concurentul cu glume despre Franța."Te-ai legat foarte puțin de asta”

“Noi te știm, este un vot de încredere. Nu este pentru ce ai făcut azi. Va trebui (…) să fii mai curat”, spune Dan Badea.

“Dacă vii în echipa mea, o să te distrug efectiv. O să te pun să rescrii toate glumele”, i-a zis Vio.

După votul publicului, Claudiu Popa a ajuns în echipa lui Vio.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Bogdan Duță, concurentul cu glume despre rate.De ce "farsă" a av... Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. Micky Costache a ridicat gradele în termometre. Reacția juraților: "Pa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x