Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Costel Pripas, cunoscut drept Fachirul din Periș, a surprins cu prezența lui

Costel Pripas, cunoscut drept Fachirul din Periș de la iUmor, a venit în această seară să își încerce orocul ca stand-uper.

costel pripas la stand-up revolution Galerie
Costel Pripas, cunoscut drept Fachirul din Periș de la iUmor, a venit în această seară să își încerce orocul ca stand-uper. | Antena 1

Costel Pripas are 39 ani și a devenit faimos pentru aparițiile sale la iUmor, acolo unde le-a demonstrat juraților că poate scoate lapte prin ochi. Apoi el a mai fost prezent în câteva ediții unde a făcut demostrații de numere periculoase.

Costel Pripas, cunoscut drept Fachirul din Periș

De data aceasta, el nu a venit în calitate de fachir, ci în calitate de comediant. El a mărturisit că știe ă nu e ușor să facă stand-up și și-a pregătit materialul de azi în funcție de experiențele lui de până acum.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Paul Szabo, concurentul pentru care Ilona a intervenit: “S-a pornit o revoluție”

“Toată lumea râdea de cădea pe jos. Am abilitatea asta”, a povestit Costeel despre reacțiile prietenilor săi.

Costel Pripas a intrat în scenă încrezător, iar lumea l-a recunoscut. El a povestit că e a doua oară când face stand-up și speră să fie bine. El avea povești despre copilăria lui.

“Am atât de mulți frați încât toată lumea credea că părinții mei se iubesc”, a zis concurentul.

Jurații spuneau că el are un stil de a povesti ca Ion Creangă.

“Aveai nevoie de atenție și răbdare să nu o scapi pe-a ta din ochi. Exact ca la mall cu nevasta”, a povestit concurentul.

Toți cei 4 jurați i-au dat voturi roșii.

Jurizare Costel Pripas la Stand-Up Revolution

Dan Badea l-a recunoscut de la iUmor.

“Acum are totul sens. De-asta ne-a zis de vacă”, a spus Costel după ce a văzut momentul Fachirului de la iUmor.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Dan Badea, poveștile despre sporturi care au stârnit hohote de râs.“Bă, ești nebun?”

“În primul rând scuze. Vreau să ții cont că eu am dat ultimul roșu”, i-a transmis Vio, care nu știa că el e fachir.

“Ai luat 4 roșii, doar nu o să plângi cu lacrimi de lapte acum”, a zis Dan Badea.

Din păcate, Costel Pripas nu a mers mai departe.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1,26 iunie 2022. Gabriel Gherghe, invitatul special care a stârnit hohote de râs... Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Teo Ioniță, concurentul care luat scena cu asalt: “Este definiția potenția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x