Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Matthew Murtha, americanul cu simțul umorului: "Îmi părăsesc nevasta pentru tine"

Matthew Murtha a venit tocmai din Ohio, Statele Unite pentru a afla dacă poate ajunge un comedian vestit și dacă are să fie pe placul celor 4 jurați.

matthew murtha la stand-up revolution Galerie
Matthew Murtha a venit tocmai din Ohio, Statele Unite pentru a afla dacă poate ajunge un comedian vestit și dacă are să fie pe placul celor 4 jurați. | Antena 1

Matthew Murtha a venit la Stand-Up Revolution pregătit să facă spectacol. A intrat în scenă cu o energie foarte bună, lăsând emoțiile în culise.

Concurentul Stand-Up Revolution a spus că abia aștepta să ajungă în România pentru că își dorea să vadă Coloseumul. E clar a confundat țara noastră cu Italia.

Matthew Murtha, omul de știință cu simțul umorului

Matthew a povestit că și om de știință, dar și comediant. De aceea, toată lumea crede că e deștept, dar și amuzant.

“Eu le zic că nu. Asta înseamnă că sunt un cercetător în cancer care fumează”, a povestit concurentul.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Irene Meneguzzi a zguduit scena cu glume incendiare. “Vom face și un copil”

Vio și Dan i-au dat voturi verzi.

Matthew a mai povestit că e greu să fii fumător în pandemie pentru că el are tendința să tușească oricum foarte mult din cauza fumatului și toată lumea crede că el are Covid.

“Și toată lumea îmi aruncă privirea aia răutăcioasă și trebuie să îi calmez: ‘Nu, nu, nu e Covid. E cancer’”, a mai completat el.

Pentru că e biolog și studiază cancerul, el știe care sunt ultimele descoperiri în domeniu. De aceea, a vorbit despre nano-roboți, niște roboți mici care pot ajunge, prin sânge, la celulele canceroase și să le facă să explodeze.

Concurentul a primit un vot verde și de la Costel.

Matthew a continuat povestea despre evoluția medicinei și cum specialiștii încearcă să găsească un leac pentru cancer.

“Cum se numește un pește care are cancer? Finding Chemo (în căutarea chimioterapiei)”, a explicat concurentul.

Teo i-a dat și el un vot verde.

Matthew spune că de când s-a mutat în Europa, îi e greu să se acomodeze cu limbile străine. El povestește că a văzut un film Star Wars în franceză și i-a stricat distracția.

Jurizare Matthew Murtha la Stand-Up Revolution

Jurații s-au amuzat pe cinste la numărul de stand-up al lui Matthew pentru că glumele lui au fost pe placul lui.

Matthew le-a spus juraților că face stand-up de aproximativ 2 ani.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Bogdan Tătaru, fostul polițist cu povești haioase: "Echipă de cârnăciori de bere"

“Ești amuzant, ai energia potrivită, glume bune. Ești singur?”, l-a întrebat Vio.

“Pentru tine aș putea să fiu”, i-a răspuns Matthew.

“Este uimitor pentru mine să văd că tut e-ai chinuit și ai muncit ani la rând să studiezi biologie moleculară și că apoi ai zis: Dă-o naibii, am să caut validare într-o țară străină”, a zis Teo.

“Comediant pentru maică-mea? Sau cum se cheamă?”, a zis Costel.

“Eu te vreau la mine în echipă să te scap de ăștia”, a mai adăugat Costel.

După votul publicului, Matthew Murtha a ajuns în echipa lui Costel.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Teo Ioniță, concurentul care luat scena cu asalt: “Este definiția potenția... Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Antonina Manda, concurenta cu voce pițigăiată care i-a uimit pe jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x