Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 29 mai 2022. Alexandru Banciu, stand-uppper-ul care era dorit de toți jurații, mai puțin de Costel

Alexandru Banciu, concurentul în vârstă de 33 ani, a povestit că și-a început cariera de stand-upper în urmă cu mai mult timp. El chiar a deschis de câteva ori show-urile de stand-up ale lui Tep, Vio și Costel.

alexandru banciu la stand up revolution Galerie
Alexandru Banciu, concurentul în vârstă de 33 ani, a povestit că și-a început cariera de stand-upper în urmă cu mai mult timp. El chiar a deschis de câteva ori show-urile de stand-up ale lui Tep, Vio și Costel. | Antena 1

“Sunt niște oameni pe care îi admir și îi respect. Sunt niște repere, am fost la show-urile lor și i-am văzut și e normal să am cumva emoții mai mari (…) dacă știu că se uită la mine în momentul ăla. (…) Vio aș vrea să fie mentorul meu”, a spus Alex despre jurații Stand-Up Revolution înainte de a intra în scenă.

Alex a încercat să lase emoțiile deoparte și a spus prima glumă, iar Dan Badea încerca să ghicească cine e concurentul din spatele ecranului.

Alexandru Banciu, numărul de stand-up de excepție

“George Țintă, bag mâna în foc”, spune Dan Badea.

Citește și: Juraţii Stand-up Revolution, strategii de eliminare de la masa juriului „Aș începe cu Costel pentru că e plăcut şi amuzant!”

Alexandru Banciu a spus că iubește jocurile de noroc și a fost să pună un bilet la Loto, iar doamna de-acolo i-a zis să bage 6 numere.

“Am ajuns abia la al patrulea când m-a dat BGS-ul jos de pe ea”, a spus concurentul Stand-Up Revolution, stârnind hohote de râs în rândul juraților care încă se întrebau cine e.

Alex a vorbit despre familia lui și a început cu sora lui.

“Sor-mea e atât de proastă că a citit împinge pe ușa de la supermarket și a născut în luna a șaptea”, a zis concurentul.

“Mama iubea foarte mult animalele. Într-o zi le-a dat boabe la găini și dup-aia le-a pus Tjiesto”, a continuat concurentul Stand-Up Revolution.

Concurentul a primit 4 voturi verzi de la jurații Stand-Up Revolution.

Alex și-a continuat numărul de stand-up și a vorbit despre faptul că oamenii au încetat să mai fie sinceri.

“Când pune o tipă sexy o poză pe Instagram de fiecare dată se găsește un libidinos care să îi dea un comentariu de genul: ‘Ce canapea mișto ai’. Eu sunt sincer. Îi spun: ‘Mulțumesc pentru material’”, a spus concurentul, stârnind hohote de râs.

Jurizare Alexandru Banciu la Stand-Up Revolution

“Banciu, ne știm. Banciu e senzațional. (…) A reușit să facă durerea glumă. Îl vreau în echipa mea tare de tot ”, a zis Teo.

Citește și: Fraţi gemeni cu voci identice au uimit juriul Stand-up Revolution: „Ne uitam și nu ne venea să credem”

“Mi-am dat după primele 3 glume că ești tu. (…) Te apreciez, dar mi-ar plăcea mai mult să nu mergi la mine în echipă”, a spus Costel.

“Dacă Costel nu te vrea, eu te vreau. Mie mi-a plăcut foarte mult că ai avut multe referințe”, a zis Dan Badea.

“Eu am dat primul verde. Dacă atârnă undeva, aș vrea să țină cont și publicul de asta”, a zis Vio.

După votul publicului, Alexandru Banciu a ajuns în echipa lui Costel.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 29 mai 2022. Vio, numărul de stand-up incendiar: “Soția nu face nimic că a făcut copii&qu... Stand-up Revolution sezonul 1, 29 mai 2022. Ștefania Bădiu, concurenta-surpriză, pe care nici publicul nu a avut voie să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x