Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 29 mai 2022. George și Cosmin Tălpău, gemenii care i-au surprins pe jurați. “Ce-i asta, frate?"

George a intrat în scena Stand-Up Revolution plin de energie, uitând de emoții, și le-a povestit juraților că el este fotograf la nunți.

george si cosmin talpau Galerie
George a intrat în scena Stand-Up Revolution plin de energie, uitând de emoții, și le-a povestit juraților că el este fotograf la nunți. | Antena 1

“Eu sunt băiatul ăla pe care dau fetele vina că ies ele grase în poze”, a povestit Goerge.

El se ocupă și cu videografia și filmează sarmale la nunți. Concurentul Stand-Up Revolution a povestit că nunțile la țară diferă foarte mult de cele de la oraș.

“După o nuntă la țară rămâi fără ficat. După o nuntă la București rămâi fără rinichi”, a zis George.

George și Cosimin, gemenii care le-au făcut o surpriză juraților

După o glumă cu moldoveni, Costel i-a dat concurentului un vot negative, iar Dan Badea i-a dat un vot pozitiv.

Citește și: Fraţi gemeni cu voci identice au uimit juriul Stand-up Revolution: „Ne uitam și nu ne venea să credem”

“A fost un fel de Chefi la cuțite spontan, în sensul că toată lumea era șef. Era bucătăria plină de babe care se aplecau să guste ceva și își înmuiau baticul în mâncare. Practic nimeni nu a scăpat basma curată”, spune George.

Vio a dat un vot roșu.

Concurentul Stand-Up Revolution a început să vorbească despre cum roboții au început să facă munca oamenilor, înlocuindu-i.

Teo i-a dat și el un vot roșu și s-a ridicat ecranul și toată lumea a avut parte de o surpriză. Nici măcar publicul din fața televizorului nu știa că pe scenă au fost doi concurenți gemeni, George și Cosmin.

Dan Badea s-a ridicat în picioare și ceilalți jurați au rămas mască. Goerge și Cosmin Tălpău i-au surprins pe jurați pentru că arată identici și s-au îmbrăcat la fel

Jurizare George și Cosmin Talpău la Stand-Up Revolution

“Ce-I asta, frate? Ce a fost aici?”, a zis Costel, fiind total uimit.

“Voi n-ați zis nimic”, i-a întrebat Vio pe cei din public.

Citește și: Juraţii Stand-up Revolution, strategii de eliminare de la masa juriului „Aș începe cu Costel pentru că e plăcut şi amuzant!”

“Au reușit să sune ca unul”, a zis Teo.

“E o idee foarte proastă ce v-ați propus voi pentru că în stand-up se câștigă bani din bilete și voi împărțiți banii la doi”, a mai completat Teo.

“Eu sunt mai mare decât el, cu 5 minute și 8 kilograme”, a zis Cosmin.

Jurații i-au rugat pe cei doi frați să revină și la anul și poate atunci vor avea mai multe șanse. În această seară, George și Cosmin nu au mers mai departe în competiție.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 29 mai 2022. Victor Vizitiu, concurentul cu glume despre pisici. “E un pic de Peaky Blind... Stand-up Revolution sezonul 1, 29 mai 2022. Robert Bulimej, concurentul care își caută iubită. “Când urc cu liftul trebu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x