Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1,26 iunie 2022. Gabriel Gherghe, invitatul special care a stârnit hohote de râs

Gabriel Gherghe, invitatul special din această seară, a venit pentru a-I impresiona pe cei patru jurați Stand-Up Revolution.

gabriel gherghe la stand up revolution Galerie
Gabriel Gherghe, invitatul special din această seară, a venit pentru a-I impresiona pe cei patru jurați Stand-Up Revolution. | Antena 1

Gabriel Gherghe, cu glumele la purtător, a pregătit un număr de stand-up inedit, demn de un invitat special.

Fostul concurent iUmor a povestit despre importanța publicului în viața unui stand-uper.

“E foarte mult să știi că numărul unui concurnt depinde de râsul și aplauzele tale”, a povestit Gabriel.

Gabriel Gherghe, cu glume despre familie și copilărie

Gabriel a vorbit și despre anii de pandemie și spune că după această perioadă grea, lui îi e dificil să mai găsească bucuria de a ajuta oameni. El nu simte că poate să ajute cazurile caritabile.

Citește și: Stand-up Revolution | Sezonul 1, 19 iunie 2022. Alexandru Dobrotă, un corporatist amator în stand-up

“Anul ăsta sunt sărac și trebuie să am bucurii de om sărac. Mi-am dat seama că atunci când o duceam mai bine cu banii eram un om mai bun”, spune invitatul special.

Gabriel a vorbit și despre traficul din București și cât de greu i-a fost lui, care a venit din Iași, să se acomodeze cu traficul infernal din capitală. El a povestit că atunci când are bani, nu îl afectează traficul, dar când nu are, povestea se schimbă.

“Omul ăla îți caută în privire ultima fărâmă de umanitate”, spune Gabriel.

“Îi făceam semnul ăla de imperator roman care acordă clemență”, a mai adăugat Gabriel.

El a vorbit și despre cheltuielile pe care le face logodnica lui, care nu îl deranjau atunci când avea bani.

“Știu că nu eu te fac fericită, ci lucrurile materiale”, a mai zis Gabriel Gherghe.

Acum, după ce a ajuns să nu mai aibă așa mulți bani, lucrurile s-au schimbat, iar comportamentul lui e altul.

“Când ești sărac, totul se transformă în cât timp trăiești din banii ăia”, a spus Gabriel.

Invitatul special a vorbit și despre traumele din copilărie și cum ne marchează acestea. El a decis să împărtășească cu toți cei din sală o traumă de-a lui.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 19 iunie 2022. Dan Badea, poveștile despre sporturi care au stârnit hohote de râs.“Bă, ești nebun?”

Gabriel a povestit că el era pasionat de filmele cu Mărgelatul. Într-un film, un cal și-a rupt piciorul și cei din film au decis să îl împuște. Gabriel a plâns. La scurt timp după întâmplare, el și-a rupt piciorul la fotbal și se gândea că I se poate întâmpla ce-I mai rău.

“Asta ți-a fost ,Gherghe. Atât ți-a mers. 7 ani, atât ai prins”, a zis Gabriel, care a decis să nu le spună alor lui că are piciorul rupt.

În încheiere, Gabriel a vorbit și despre părinții lui. El a spus că e important ca fiecare dintre noi să își mintă părinții. Comediantul a povestit un incident de când avea 14 ani și mama lui i-a găsit pachetul de țigări.

“Eu le țin pentru un prieten. Eu le țin pe-ale lui, el le ține pe-ale mele”, a zis Gabriel.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Un american venit tocmai din Ohio i-a surprins pe jurații de la Stand-Up Revolution, în noua ediție. “Sunt om de știință... Stand-up Revolution sezonul 1, 26 iunie 2022. Costel Pripas, cunoscut drept Fachirul din Periș, a surprins cu prezența l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x