Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 2, 30 septembrie 2022. Johannes, celebrul iluzionist, l-a făcut pe Costel să leviteze! Ce a urmat

În prima ediția din sezonul 2 al emisiunii Stand-Up Revolution, celebrul iluzionist Johannes a reușit, printre alte trucuri, să îl facă pe Costel să leviteze.

colaj foto cu iluzionistul johannes si coestel levitand, maria popovici si vio de la stand up revolution sezonul 2 Galerie
Jurații de la Stand-Up Revolution au fost uimiți atunci când l-au văzut pe Costel levitând | Antena 1

Un moment cu totul și cu totul special a fost atunci când pe scena emisiunii Stand-Up Revolution și-a făcut apariția celebrul iluzionist Johannes. Costel s-a ridicat de la masa juriului și s-a apropiat de artistul care era gata să își înceapă numărul. Nu avea să bănuiască faptul că invitatul special îl va face să leviteze!

Johannes, celebrul iluzionist, l-a făcut pe Costel să leviteze și toți au fost uluiți la Stand-Up Revolution, sezonul 2

Numărul de magie a început atunci când Johannes l-a folosit pe Costel drept asistent și jurații s-au amuzat din plin. Acesta a fost nevoit să aleagă un număr de la 1 la 5, însă decizia a fost una greu de luat. Motivul? Cu greu s-a putut decide ce cifră să aleagă! Se pare însă că, la final, decizia a fost una inspirată, căci i-a adus lui Costel o îmbrățișare. Când a arătat care erau alternativele, toți s-au amuzat din plin.

Numărul de iluzionism a continuat cu un alt truc, în care juratul a fost captivat de modul în care poate să țină o curea în echilibru, sfidând astfel gravitația. Dar ceea ce a urmat a fost cu adevărat surprinzător! Johannes l-a așezat pe Costel pe o masă și a început să îl pregătească pentru următorul număr.

„Mă taie în două, să vezi dacă nu! Asta a fost!”, a zis Costel, în timp ce iluzionistul îl învelea cu o bucată de material de pe masă.

„Nu cred! Levitez! E adevărat că levitez?!”, a întrebat el uimit, atunci când și-a dat seama de ceea ce se întâmplă.

„Frate, ce e asta?! Ce face?! Înțeleg că e o iluzie, dar eu nu pot să înțeleg cum plutea Costel. Explică-mi, îmi înnebunește creierul. Dacă eu văd cu ochii că plutea, în fața mea!”, a reacționat Maria Popovici, extrem de uimită.

Apoi, tot ca prin minune, Costel a revenit în poziția inițială. Extrem de surprins, acesta a revenit la masa jurizării și toată lumea a fost uluită. Degeaba au înercat toți să îl tragă de limbă să afle adevărul:

„Îmi pare rău să vă spun, dar eu am levitat! Moș Crăciun există!”, a dezvăluit Costel, încă impresionat de tot numărul prezentat de iluzionistul Johannes, invitat special în prima ediție a emisiunii Stand-Up Revolution, sezonul 2, de la Antena 1.

Despre Stand-Up Revolution sezonul 2, cel mai tare show de stand-up

Cel de-al doilea sezon Stand-Up Revolution de la Antena 1 vine cu o mulţime de surprize, inclusiv la masa juriului. După ce Maria Popovici li s-a alăturat lui Teo, Vio, Costel şi Dan Badea în jurizarea momentelor de stand-up, în acest sezon, jurații vor intra la votul publicului și, la final, cel care va obține cel mai mic punctaj, va părăsi masa juriului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de temerarii stand-up-ului românesc și vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin numărul minim de voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei din public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent.

Urmărește sezonul 2 din Stand-Up Revolution integral pe AntenaPlay.

Costel, moment impresionant de levitaţie sub bagheta magicianului Johannes, la premiera Stand-Up Revolution, diseară, la... Stand-up Revolution sezonul 2, 30 septembrie 2022. Johny Romano și Otilia Bilionera au făcut show. Ce s-a întâmplat ediț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x