Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 2, 4 noiembrie 2022. Costel, număr senzațional despre exercițiile de dicție. „18 ani de stand-up”

Costel a deschis cea mai noua ediție de Stand-Up Revolution sezonul 2 cu un moment senzațional. Colegii lui de la masa juriului și cei din public nu și-au mai putut stăpâni hohotele de râs la numărul său de stand-up despre exercițiile de dicție.

costel face stand-up la stand-up revolution sezonul 2 Galerie
Costel a deschis cea mai noua ediție de Stand-Up Revolution sezonul 2 cu un moment senzațional care a stârnit hohote de râs. | Antena 1

Cu o experiență de peste 18 ani în stand-up, Costel demonstrează încă o dată de ce este atât de iubit de fani. Juratul Stand-up Revolution a deschis ediția difuzată pe 4 noiembrie 2022 cu un show de zile mare care a stârnit hohote de râs în public, dar și printre colegii lui de la pupitru. Timp de aproximtiv 10 minute, cei toți cei din platoul show-ului au avut parte de un regal al comediei.

Costel a făcut show total cu glumele despre exercițiile de dicție la Stand-up Revolution, ediția din 4 noiembrie 2022. Ce a povestit despre mersul la sală

Costel a intrat pe scena Stand-up Revolution plin de energie, în pași de dans. Șerban Copoț i s-a alăturat imediat și așa a început o nouă seară de disctracție garantată. Însă ce a urmat i-a lăsat pe toți cu gura căscată de la atâta râs.

„Eu sunt un fel de Hagi al comediei pentru că joc bine, dar exprimarea nu e punctele meu forte. „Eu pentru că talent, orice v-am demostrat totul”, ăsta este mototol-ul meu în comedie. Am n-am gluma, trag la poantă”, ăsta este devizul meu în stand-up”, și-a început juratul, în forță, momentul din deschiderea ediției.

Pentru încălzire, Costel a început cu o serie de glume scurte care au stârnit reacții printre cei din platou.

„Știți de ce își duc moldovenii soțiile la Bigăr? Ca-sâ-cadă”, a fost momentul în care colegii lui de la pupitru juriului au izbucnit în râs.

„De ce a omorât Selly calul? Acum vă întrebați cine e Selly: viitorul președinte al României. De ce a omorât Selly calul? Pentru că i-a dat otavă”, a continuat acesta.

„18 ani de stand-up”, a reacționat imediat Maria Popovici spre amuzamentul celor prezenți.

Costel a dezvăluit și modul în care își alege subiectele pentru stand-up, după o cariera atât de lungă, Juratul a povestit că la un moment dat, un fan i-a prospus să dezvolte un număr cu care o să „rupă” de la faptul că borcanul de zacuscă de la bunica sa a explodat.

„Iubesc să fac stand-up, respect foarte mult foarma asta de umor și am zis să lucrez anul acesta la dicție”, este fraza care a dezlănțuit umorul de calitate pe scena Stand-Up Revolution.

„Nu știu dacă ați făcut execiții de dicție de pe internet, dar nu au niciun sens. Cărămidarul nu poate cărămidări ce a cărămidărit cărămidărița și nici cărămidărița nu poate cărămidări ce a cărămirădit cărămidarul. Ce înseamnă a cărămidări? Am deschis internetul, am scris „a cărămidări” pe DEX online, nu înseamnă nimic. Ce face această familie de cărămidari? Pun cărămizi, fac cărămizi? Iau cărămizi în gură?”, a spus acesta.

Nemulțumit de aceste exerciții de discție fără sens, Costel s-a gândit, așadar, la câteva exemple mult mai potrivite si chiar cu sfaturi incluse.

Cum și-a obișnuit deja fanii, juratul Stand-up Revolution a povestit și o experiență din viața personală. El a mărturisit că, de curând, a început să meargă la sală, dar are unele probleme când ajunge în vestiar.

„Ce nu-mi place când merg la sală, e când trebuie să mă schimb în vestiar. În principal, când folosesc sauna, sau bazinul și trebuie să îmi dau slipii jos. Urăsc să fac treaba asta. Trebuie să mă schimb în vestiar de față cu alți bărbați. Nu suport. Și ce fac? În loc să-mi pun prosopul ăla, să îmi dau slipii jos și să îmi iau chiloții, prefer să stau într-un colț de vestiar, așteptând să rămân singur”, a povestit acesta.

Despre Stand-Up Revolution sezonul 2, cel mai tare show de stand-up

Cel de-al doilea sezon Stand-Up Revolution de la Antena 1 vine cu o mulţime de surprize, inclusiv la masa juriului. După ce Maria Popovici li s-a alăturat lui Teo, Vio, Costel şi Dan Badea în jurizarea momentelor de stand-up, în acest sezon, jurații vor intra la votul publicului și, la final, cel care va obține cel mai mic punctaj, va părăsi masa juriului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de temerarii stand-up-ului românesc și vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin numărul minim de voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei din public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent.

Urmărește sezonul 2 din Stand-Up Revolution integral pe AntenaPlay.

În această seară, de la 20:30, la Antena 1, Costel deschide cea mai nouă ediţie Stand-Up Revolution... Stand-up Revolution sezonul 2, 4 noiembrie 2022. Iulia Albu, apariție surprinzătoare pe scenă. Ce concurent i-a cucerit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x