Antena Căutare

Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 1. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Dorian Popa, fost concurent al emisiunii Te Cunosc de Undeva!, se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party. Show-ul e realizat de el în exclusivitate pentru a1.ro.

Cel de-al 16-lea sezon Te cunosc de undeva! vine cu o mulţime de surprize. Dorian Popa pregătește în fiecare săptămână un episod exclusiv online, în care publicul acces în culisele emisiunii, alături de prezentatori, jurați și vedete.

Te Cunosc de Undeva! After Party episodul 1. Turul din culise, prezentat de Dorian Popa

În primul episod, gazda show-ului digital exclusiv îi duce pe fanii emisiunii în cabinele de machiaj, în culise și ia reacții la cald din timpul filmărilor.

Printre altele, Dorian Popa a aflat despre procesul de înfrumusețare prin care a trecut debutantul Radu Ștefan Bănică pentru a se transforma în excentrica Lady Gaga: "Ai dat jos blana?", a glumit el.

Toți au lăudat transformarea puștiului-senzație, dar și curajul de care a dat dovadă în prima gală a emisiunii Te Cunosc de Undeva!.

Citește și: Pentru prima oară în istoria Te cunosc de undeva!, serile de gală vor fi tematice

Radu Ștefan Bănică, reacție la cald după câștigarea primei gale Te Cunosc de Undeva! 2021

Deși a fost emoționat și cel mai mare critic al său, fiul lui Ștefan Bănică a convins juriul și colegii de show că merită să câștige prima gală. Dorian a fost acolo să ia primele declarații și să surprindă reacția lui Radu Ștefan.

"Mă motivează și mențin și să mă îmbunătățesc pentru celelalte ediții", a spus concurentul, care a trecut printr-un roller coaster de emoții.

Citește și: Cine sunt vedetele de la Te cunosc de undeva! 2021. Iată starurile care intră în joc în cel de-al şaisprezecelea sezon

Dorian Popa, gazda show-ului digital Te Cunosc de Undeva! After Party

Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop. Cine se bucură de imaginile surprinse de ei? Publicul a1.ro!

"After Party-ul Te cunosc de undeva! nu este orice episod de extra conţinut, ci este locul unde puteţi vedea toate picanteriile pe care nu le vedeţi pe televizor, unde puteţi auzi întrebări care nu pot fi întrebate pe TV sau lucruri pe care le fac chiar eu concurenţilor", a povestit Dorian.

"Voi încerca să îi descos aşa cum nu a mai făcut nimeni până acum! Te cunosc de undeva! After Party este o pastilă de amuzament, unde râzi de la început până la sfârşit fără să clipeşti", a încheiat starul.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x