Live acum
Prime Time 20:30Adela

Radu Ștefan Bănică este câștigătorul „Te cunosc de undeva” din 6 februarie 2021

În prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, Radu Ștefan Bănică a fost marea revelație, motiv pentru care a primit cele mai multe puncte și a fost desemnat câștigătorul galei din 6 februarie 2021.

La final, clasamentul l-a desemnat câștigător detașat pe Radu Ștefan Bănică!

Antena 1

Prima gală din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a adus publicului un adevărat regal de muzică, dans și culoare.

De data aceasta, unsprezece concurenți au dat tot ce au avut mai bun și s-au antrenat intens pentru a demonstra că merită să primească punctele din partea juraților.

Totuși, unii au fost mai buni decât alții și printre ei s-a numărat și Radu Ștefan Bănică!

Radu Ștefan Bănică a câștigat prima gală din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Tânărul, în prezent student la actorie, a fost marea revelație a primei gale din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”. Extrem de ambițios și dornic să pună în aplicare ceea ce a învățat până acum la UNATC, acesta a ascultat cu atenție fiecare indicație dată de Cristi Iacob și de Ozana Barabancea.

La orele de canto, acesta i-a lăsat o impresie plăcută juratei, care i-a lăudat abilitățile artistice și a presimțit un potențial imens.

citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Imagini din culisele show-ului! Ce "conflict" s-a născut între Liviu Vârciu și Raluka

Chiar și Ioana Macarie, coregrafa teatrului „Stela Popescu”, a fost impresionată de energia tânărului.

După ce concurenții și-au prezentat momentele pregătite pentru prima gală din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” a venit și momentul jurizărilor și al punctelor!

Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Cristi Iacob au acordat punctaje în funcție de prestația fiecăruia, apoi și concurenții și-au exprimat simpatiile.

La final, clasamentul l-a desemnat câștigător detașat pe Radu Ștefan Bănică!

Urmărește clipul video de mai sus din prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi spectacolul pe care l-a făcut Radu Ștefan Bănică în prima gală!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

De data aceasta, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”. Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!