Antena Căutare

Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 3. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Dorian Popa, fost concurent al emisiunii "Te Cunosc de Undeva!", se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party. Show-ul e realizat de el în exclusivitate pentru a1.ro.

dorian popa ii ia un interviu cristinei vasiu in culisele emisiunii te cunosc de undeva Galerie
Dorian Popa a pregătit imagini exclusive pentru Te Cunosc de Undeva! After Party - episodul 3

În cel de-al 16-lea sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva!", telespectatorii vor avea parte de cele mai mari surprize, ce îl includ și pe celebrul Dorian Popa. Artistul oferă publicului în fiecare săptămână un episod exclusiv online, în care cei din spatele micilor ecrane pot vedea tot ce se întâmplă în culisele show-ului.

Dorian Popa a pregătit pentru publicul a1.ro episodul cu numărul 3, iar spectacolul a început în forță încă din culisele emisiunii. Artistul este pregătit să ofere cele mai excepționale și amuzante momente, pe care televizorul nu le poate oferi telespectatorilor.

Concurenții show-ulului se distreză de minune împreună și fac cele mai savuroase glume. Aceștia au sărbătorit zile de naștere inventate, însă nu au scăpat de întrebările lui Dorian Popa.

Citește și: Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 1. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Primul concurent pe care l-a abordat Dorian este Pepe, care se pregătea în amănut să intre pe scenă. Acesta a vorbit despre cât de complex și dificil este personajul său, însă crede și speră că va câștiga această ediție pentru că a repetat din greu.

În acest episod, Liviu și Andrei sunt puși pe șotii ca de fiecare dată, dar și să câștige.

"Andrei spune că o să câștigăm de 6 ani de când suntem aici. De asta nu îl întreb numerele de la 6/49, nu le-a nimerit niciodată.", i-a spus Liviu Vârciu lui Dorian Popa, după afirmațiile prietenului său.

Ce și-a dorit Liviu Vârciu toată viață?

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai carismatici și glumeți concurenți de la "Te cunosc de undeva!". Cu ocazia acestui nou episod, artistul i-a mărturisit lui Dorian Popa că toată viață și-a dorit să fie striper.

"Toată viața mea mi-am dorit să fiu striper, uite că mi s-a îndeplinit dorința la "Te cunosc de undeva!". Din păcate, nu cu acest trup. Am vrut să fiu striper cu un alt trup.", a spus Liviu Vârciu, vizibil amuzat.

Citește și: Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 2. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Artistul și Andrei Ștefănescu au pregătit un moment memorabil în această seară în cadrul emisiunii și au avut de repetat smulsul pantalonilor de pe ei.

Dorian Popa, gazda show-ului digital Te Cunosc de Undeva! After Party

Dorian Popa oferă publicului surprize de proporții mari alături de vedetele show-ului. Artistul este pus pe glume şi pe cele mai haioase provocări, iar distracția este în toi în culisele emisiunii. Cine se bucură de imaginile surprinse de el? Publicul a1.ro!

"After Party-ul Te cunosc de undeva! nu este orice episod de extra conţinut, ci este locul unde puteţi vedea toate picanteriile pe care nu le vedeţi pe televizor, unde puteţi auzi întrebări care nu pot fi întrebate pe TV sau lucruri pe care le fac chiar eu concurenţilor", a povestit Dorian.

"Voi încerca să îi descos aşa cum nu a mai făcut nimeni până acum! Te cunosc de undeva! After Party este o pastilă de amuzament, unde râzi de la început până la sfârşit fără să clipeşti", a mai mărturisit vedeta.

Hai sa (re)vezi aici episodul 2

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x