Antena Căutare

2.000.000 de telespectatori ne-au urmărit! Emisiunea "Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe și în toată țara

Emisiunea"Te cunosc de undeva!" care i-a desemnat castigatori pe Geørge, cu o transformare in Carla's Dreams, si Feli Donose cu o alta, in Harry Belafonte, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara

Emisiunea"Te cunosc de undeva!" care i-a desemnat castigatori pe Geørge, cu o transformare in Carla's Dreams, si Feli Donose cu o alta, in Harry Belafonte, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara. Show-ul transformarilor totale care, pentru prima data in istoria sa a avut doi castigatori intr-o editie, a adunat in fata micilor ecrane 1.952.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 20.45.

Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (20.00 - 23.21), o audienta medie de 9,7 puncte de rating si o cota de piata de 19,5%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra doar 6,9 puncte de rating si o cota de piata de 13,8%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 8,3 puncte de rating si o cota de piata de 16,6 %, urmata de Pro TV, cu 6,7 puncte de rating si 13,3 % cota de piata.

Personaje de toate felurile au interpretat talentații concurenți sambata seara, “Te cunosc de undeva!”. Paula Chirilă a cântat operă pentru prima dată în viața ei, transformată în celebra soprană de origine spaniolă Montserrat Caballé.

Din cauza emotiilor foarte puternice, Paula a facut un atac de panica in liftul transformarilor, chiar inainte de a urca pe scena. Din fericire, si-a revenit si si-a dus rolul la bun sfarsit. Nicoleta Nucă a imitat-o pe foarte tânăra cântăreață britanică Jasmine Thompson, cu piesa “Ain’t Nobody”, Rareș Dragomir a simțit pe propria piele cum este să fii unul dintre cei mai șarmanți și doriți bărbați din show-biz-ul românesc, anumeDan Bittman, iar Liviu Teodorescu a cântat precum fascinanta Amanda Lear. Mezina Theo Rose a interpretat in travesti o piesa din repertoriul lui J.Balvin, iar Anca Țurcașiu a fost regina incontestabilă a muzicii disco din anii ’70, Donna Summer.

Cu originalul de față în postura de jurat, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu s-au transformat în Andreea Bălan și Cortes și au facut show cu hit-ul “Uită-mă”.

Pentru prima data in istoria acestei emisiuni, sambata, la "Te cunosc de undeva!", au fost desemnati doi castigatori: Geørge, care s-a vopsit pe față si l-a imitat pe misteriosul cântăreț de peste Prut cunoscut sub numele de Carla’s Dreams, cu piesa “Sub pielea mea (Eroina)”, si Feli Donose, care a cantat precum Harry Belafonte si a facut spectacol cu piesa "Jump In The Line (Shake Senora)Momentul special al galei a fost susținut de Aurelian Temișan, Florin Ristei și FreeStay, care au oferit un tribut de colecție dedicat celui care a fost Aurelian Andreescu.

Premieră la „Te cunosc de undeva”! La egalitate de voturi, Feli Donose și George „împart” premiul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x