Antena Căutare

A dat în mintea copiilor! Pepe a fost la un pas de a se accidenta jucând "Lapte Gros"

Pepe, Arando Marquez şi Jimmy Dub sunt artiştii care au dat în mintea copiilor în emisiunea difuzată la ZU TV, „Popescu şi Flick”. Din dorinţa de a-şi aminti jocurile pe care le jucau în faţa blocului când erau mici, Pepe a venit cu ideea să se organizeze pentru un „Lapte Gros”

Pepe, Arando Marquez şi Jimmy Dub sunt artiştii care au dat în mintea copiilor în emisiunea difuzată la ZU TV, „Popescu şi Flick”. Din dorinţa de a-şi aminti jocurile pe care le jucau în faţa blocului când erau mici, Pepe a venit cu ideea să se organizeze pentru un „Lapte Gros”.

Cel mai încântat de ideea a fost Răzvan Popescu care nu a stat pe gânduri, şi-a dat lavaliera jos şi s-a aşezat în poziţia corespunzătoare jocului. Denise, treimea feminină a emisiunii, a luat parte la distracţia băieţilor.

Entuziasmat, Pepe şi-a luat avânt şi a sărit pe Popescu, moment în care a alunecat şi a căzut. Din fericire, Flick a fost pe fază şi l-a prins pe artist: „Mamă, ce trântă era să iau!”, a mărturisit amuzant Pepe. Se pare că distracţia era în toi, pentru că după o săritură, Popescu a exclamat: „Asta a fost tot? Gata, nu ne mai jucăm?”.

Distracţia din platou a continuat cu jocul pepenelui, un joc în care cei trei invitaţi au răspuns contracronometru unor provocări inedite.

Ce alţi invitaţi se vor mai distra în emisiunea „Popescu şi Flick” şi ce provocări vor trebuie să treacă rămâne de văzut în fiecare săptămână, de luni până joi, de la 22:05.





Rona Hartner, despre show-ul ”Te cunosc de undeva!”: ”Voiam să nu se mai termine sezonul la care am participat”... Ozana Barabancea, interviu în EXCLUSIVITATE: ”Aș face un duet cu Temișan!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x