Antena Căutare

A furat până și hainele lui Maximilian! Anda Adam e în ''zbor cu parapanta''

Astăzi e seara când femeile devin ’’bărbate’’. A venit și rândul Andei Adam să se transforme de această dată în Maximilian.

Astăzi e seara când femeile devin ’’bărbate’’. A venit și rândul Andei Adam să se transforme de această dată în Maximilian.


După atâtea zile în care a ținut piesa pe repeat, Anda a ajuns să aibă coșmaruri: “Am ascultat-o de atâtea ori, că în fiecare noapte visez că zbor cu parapanta, jur”.


Și pentru o apariție perfectă, Anda Adam a îmbrăcat chiar hainele artistului: “Maximilian mi-a trimis hainele lui pentru această filmare, inclusiv blugii”, a specificat Anda. De asemenea, pentru acest rol, ea a facut și alte sacrificii. A renunțat la unghiile de care era foarte mândră.“Mi-am tăiat și unghiile, din carne, pentru rol. Abia în trei luni vor ajunge la dimensiunea la care erau”.


Interpretarea a stârnit chef de dans și bună dispoziţie. Mare fan al piesei "Zbor cu parapanta", Andrei Aradits s-a ridicat de la masa juriului ca să facă o demonstrație de rap pe acordurile melodiei.

”Fir-ar mama ei de viață!" Pepe s-a transformat în Jean Constantin şi a făcut show... Show de zile mari! ''Cu dinții în microfon'', Jorge s-a transformat în legendarul Freddie Mercury...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x