Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Cornel Palade și fiica au gătit împreună cel mai gustos preparat! "Măi tati, nu vrei tu să gătești coastele alea bune, de vițel?"

Doamnelor și domnilor, Cornel Palade și fiica ei, Ada au gătit pentru dumneavoastră coaste de vițel la cuptor. O rețeta delicioasă, care cu siguranță vă va trimite direct la piaţă, iar mai apoi, în bucătărie.

Doamnelor și domnilor, Cornel Palade și fiica el, Ada au gătit pentru dumneavoastră coaste de vițel la cuptor. O rețeta delicioasă, care cu siguranță vă va trimite direct la piaţă, iar mai apoi, în bucătărie.

Pe lângă actorie, Cornel Palade este pasionat de bucătărie! Alături de fiica s-a, care a venit cu inițiativa, iubitul actor este pregătit să gătească cel mai gustos fel de mâncare.

"Măi tati, nu vrei tu să gătești coastele alea bune, de vițel?", îi lansează provocarea fiica sa.

Acesta debordează de energie și se simte plin de viață în bucătărie. Se pare că stăpânește destul de bine arta culinară și vrea să demonstreze asta tututor. Pregătit din cap până în picioare, Cornel Palade a pus pe masă toate ingredientele și s-a apucat e treabă.

După ce s-a rumenit bine în cuptor, carnea cade de pe os la cât de bine este gătită. Le urăm poftă bună!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ https://s.a1.ro/PcpDGSU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

PREMIUM