Antena Căutare

Acum 27 de ani, Anca Ţurcaşiu era DIVINĂ și DE VINĂ pentru toate fanteziile românilor în filmul “Miss Litoral”. Cum arată astăzi!

Anca Ţurcaşiu a interpretat la Prietenii de la 11 melodia "Push the button", o melodie antrenantă , plină de adrenalină. Chiar dacă au trecut 27 de ani, de când artista făcea ravagii în  filmul “Miss Litoral”, se pare că Anca a găsit elixirul tinereții.

Anca Ţurcaşiu a interpretat la Prietenii de la 11 melodia "Push the button", o melodie antrenantă , plină de adrenalină. Chiar dacă au trecut 27 de ani, de când artista făcea ravagii în filmul “Miss Litoral”, se pare că Anca a găsit elixirul tinereții.

Și, da, nu exagerăm deloc! Același trup perfect, același păr frumos și des, aceleași forme fără cusur și o piele de păpușă de porțelan. Vă vine să credeți că artista e mama unui student de 19 ani?

Ar putea merge chiar ea în juriul de la „Miss Boboc” la Politehnică!

Care sunt dorințele secrete ale concurenților de la “Te cunosc de undeva!”. Lidia Buble: “Iubire eternă”... Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, mai sinceră ca niciodată: „Ceea ce m-a rănit în trecut,  m-a făcut ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x