Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Ada și Cornel Palade au cântat colinde românești, ce încălzesc sufletul, în finala „Te cunosc de undeva!”! Cum l-au făcut invidios pe Aurelian Temișan - VIDEO

Ada și Cornel Palade au cântat colinde românești minunate, ce încălzesc sufletul, în marea finală a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!", și l-au făcut invidios pe Aurelian Temișan.

Ada și Cornel Palade, în finala sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”!

Fiica și tatăl au cântat „Deschide ușa, creștine!”, „Iarna (Milioane)” și We Wish You a Merry Christmas”, împărtășind liniștea și bucurie în prag de sărbători.

„Mie îmi va fi dor de tot și aș vrea să vin pentru încă un sezon, două, trei, câte or fi de acum încolo”, a spus Ada Palade.

Cornel Palade, însă, a recunoscut că experiența „Te cunosc de undeva!” l-a și chinuit uneori.

„Colegii noștri sunt oameni minunați. În compania lor chiar am trăit momente frumoase, deși a fost greu, obositor. A trebuit să renunț la mustață, să slăbesc vreo 11 kilograme… Le-am făcut pe toate. După gala cu Celia Cruz toată lumea m-a sunat și mi-a spus că sunt Baba Cloanța”, a spus și îndrăgitul artist.

Pe Aurelian Temișan, cei doi au reușit să îl facă să simtă invidie.

„La fiecare personaj pe care l-ai avut în acest sezon m-am uitat la tine cu o invidie atât de plăcută și cu o dorință ca peste niște ani buni să am și eu parte să trăiesc o astfel de experiență alături de fata mea! Vă iubesc!”, le-a spus Aurelian Temișan.

Video