Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!
Logo Te Cunosc de Undeva

Te Cunosc de Undeva

Sâmbătă, ora 20:00

Ada și Cornel Palade, moment deosebit la „Te cunosc de undeva!”. S-au transformat în Al Bano și Romina Power!

Ada și Cornel Palade au făcut un moment deosebit pe scena „Te cunosc de undeva!”, în cea de-a zecea gală a acestui sezon. S-au transformat în Al Bano și Romina Power.

Cornel și Ada Palade au fost Al Bano și Romina Power la „Te cunosc de undeva!”.

Cristi Iacob le-a cerut să transmită dragostea ce obișnuia să se observe între Al Bano și Romina Power, care au fost căsătoriți 42 de ani, în perioada 1970–2012.

„Eu nu îi văd să aibă ceva în comun cu aceste personaje. Mi se par complet paraleli cu aceste două personaje”, a spus Ozana Barabancea.

Totuși, cu seriozitate, Ada și Cornel Palade au reușit să se transforme în Al Bano și Romina Power și să interpreteze piesa „Ci sara". Urmăriți momentul în clipul de mai jos.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

 

Video