Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Ada și Cornel Palade, moment emoționant la „Te cunosc de undeva!”! S-au transformat în Nancy și Frank Sinatra! „Ești bomboana pe tort”

Ada și Cornel Palade au prezentat un moment emoționant în cea de-a treia ediție a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”. S-au transformat în alt cuplu fiică și tată - Nancy și Frank Sinatra.

Ada și Cornel Palade au prezentat un moment emoționant în cea de-a treia ediție a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”. S-au transformat în alt cuplu fiică și tată - Nancy și Frank Sinatra.

Înainte de a păși pe scenă și a interpreta melodia „Downtown” alături de tatăl ei, Ada a dezvăluit că obișnuia să fugă de acasă în copilărie.

„Am căutat-o de am înnebunit și nu o găseam. I-am spus soției să o caute în continuare și, dacă nu, să sunăm la poliție. Aveam spectacol la Tănase. M-am dus, s-a deschis frumos cortina, a început prologul, am intrat cu Romică în deschidere, și când mă uit în primul rând, ea stătea și se uita la spectacol”, a povestit Cornel Palade, precizând că „uitase și textul”.

„E o bucurie că putem face asta, pentru că familia Sinatra este aproape de sufletul nostru”, a spus Ada.

Momentul lor a fost cu adevărat plin de emoție și de iubirea dintre tată și fiică.

„În seara asta, tu ești bomboana pe tort. Ești atât de frumușică și atât de bine îți stă cu părul și cu atitudinea…”, i-a spus Aurelian Temișan fiicei lui Cornel Palade, Ada.

„Ați folosit relația tată-fiică unu la unu”, le-a spus și Cristi Iacob.

Cosmin Seleşi a apreciat că cei doi au avut o engleză mai bună decât Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în „Asia Express”.

Video