Live acumAnimatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

ADDA s-a transformat în Fairground Attraction la Te cunosc de undeva!. A improvizat pe scenă și s-a descurcat perfect

În a cincea ediție a sezonului XV de la "Te cunosc de undeva!", Adda se transformă în Fairground Attraction și cântă piesa "Perfect".

Adda se transformă în Fairground Attraction - "Perfect", la Te cunosc de undeva!. A improvizat pe scenă și s-a descurcat perfect

Jovială, carismatică și drăguță, ADDA a făcut show total în platoul de la Te cunosc de undeva! Se pare că personajul i s-a potrivit de minune, iar ea a simțit cât de bine fuzionează cu ceea ce i s-a dat de interpretat :"Eu m-am bucurat de moment, îmi place foarte mult personajul, îmi place foarte mult ținuta, machiajul, tot. Mulțumesc fetelor, m-am simțit ca peștele în apă, jur, la propriu", spune ADDA.

Deși dansul nu este punctul ei forte, i-a ieșit perfect. Mai mult, artista a și improvizat pe scenă, iar asta i-a adus un plus în fața juiului:

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

"Dragă, dar tu descurci mai bine la liber decât în sincron și improvizezi bine, adică ai făcut mișcările de referință, ai pus și de la tine, adică te descurci foarte bine! Mi s-a părut mai bun momentul acsta, decât cel în care ai făcut coregrafie", spune Andreea Bălan

Momentul artistic a fost complet: voce, dans și prezență scenică. ADDA a strălucit în fața juraților!

Urmărește mai jos momentul

Video