Antena Căutare

Adriana Trandafir și Romică Țociu, o regină și un lord a muzicii românești, pe scena Te cunosc de undeva!

Adriana Trandafir și Romică Țociu au suferit o transformare excepțională, în Angela Similea și Marius Țeicu pe scena Te cunosc de undeva!

adriana trandafir si romica tociu pe scena te cunosc de undeva Galerie
Adriana Trandafir și Romică Țociu, o regină și un lord a muzicii românești, pe scena Te cunosc de undeva!

Transformarea Adrianei Trandafir și a lui Romică Țociu din ediția 6 a show-ului Te cunosc de undeva! este una dificilă, fiind o mare provocare pentru cuplul de excepție.

Cu toate acestea, s-au ridicat la înălțimea așteptărilor, iar cei doi concurenți au interpretat piesa “Tu, Iubirea Mea”.

Prietenia dintre Marius Țeicu și Angela Similea, dar și chima pe care cei doi au avut-o mereu pe scenă s-a reflectat și în această seară prin momentul inedit al Adrianei Trandafir cu Romică Țociu.

Vocile lor extraordinare au răsunat atât de tainic, cu versurile piesei de dragoste, încât jurații au rămas cu privirile fermecate de povestea pe care cei doi concurenți au creat-o pe scenă. Toată lumea din platou a cântat cu ei.

„Mă bucur că avem așa calitate de oameni pe care artiștii de la Te cunosc de undeva! îi întruchipează”, a spus Aurelian Temișan, fiind uimit de performanța Adrianei și a lui Romică.

“Nu e nevoie de dans. Voi faceți spectacol din orice personaj”, a declarat încântată Andreea Bălan.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Jojo, fata de cartier cu influențe spaniole, în ediția 6 Te cunosc de undeva! Andreea Bălan: "Este unic ce ai făcut... Tavi Clonda, travestit în Madonna, sexy pe tocuri, a făcut furori pe scena Te cunosc de undeva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x